Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehetne leszoktatni a...

Hogyan lehetne leszoktatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Le van szigetelve a ház kívülről. De alul, a lábazatnál nincs. A 3 kutyám közül valamelyik, rejtélyes okból, elkezdte alul rágni a szigetelést. Kívülről egy kis darab hiányzik, de befelé rágja,pereg a fehér hungarocell szanaszét. mit lehetne tenni?
2010. febr. 28. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen promblémám volt

Megoldás:étolajba keverj őröltborsot,erőspaprikát, és ecsettel hord fel a burkolatra. nem fogja rágni többé.

az olaj azért kell,hogy ne mossa le az eső egyből

2010. febr. 28. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Lehet az is az oka, hogy unatkozik. Milyen gyakran viszed őket sétálni és mennyit?
2010. febr. 28. 10:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Első,köszi, kipróbálom. Második: Nem ez a kérdés. (egyébként nem viszem sétálni,mert hatalmas kertünk, udvarunk van, ott szaladgálhatnak kedvükre...)
2010. febr. 28. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehurogni akarlak, de egy hatalmas kertben élő kutya számára is szükséges a séta. Még ha minden nap nem is érsz rá, hogy kividd.
2010. febr. 28. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
De, ez a kérdés. A rombolás nagyon sokszor unalom miatt van. A kert csak egy nagyobb börtön. Őket is vinni kell sétálni! 2. voltam.
2010. febr. 28. 10:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon okosak vagytok,képzeljétek, egy kisvárosban csak az viszi a kutyáját sétálni, aki panelben lakik. vagy a falusiak is sétálgassanak a kutyáikkal, Ne vicceljetek már. Egyébként az volt a kérdés,Hogyan lehet leszoktatni, ne osszátok már nekem itt az észt... az első adott egy jó tippet,azt megköszönöm.
2010. febr. 28. 11:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekes lenne a 3 kutyával menni sétálni, és egyátalán nem unatkoznak....
2010. febr. 28. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

nagyon tévedsz, kutyát nem csak az visz sétálni, akinek muszáj, a szüleim vidéken laknak, családi házban egy kis faluban, hatalmas kertben, a kutyit apu minden nap elviszi egy másfél két órás túrára!.... nekem szobakutyám van egyértelmű, hogy őt naponta 3szor le kell vinni.... most a tesom kutyái is anyuéknál vannak, és apu megy a három kutyával is egyszerre, minden nap, szóval ez nem kifogás... a kutyáid nyilván antiszociálisak, sosem voltak a kerítés másik oldalán:((

minden kutyának szüksége van sétára, olyan érzés nekik, mint amikor te elmész moziba!

2010. febr. 28. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is 3 kutyám van és nagy kertünk és olyan helyen lakunk ahol nincsenek panelok, a kutyáról olyan elavultan gondolkzonak itt, én mégis viszem őket sétálni! Meg vannak nevelve, gyönyörűen elsétálgaunk együtt, négyen! A kutyának nem csak mozgás kell meg ürítő hely hanem szorakozás! Te mit szólnál ha egész életedben a házadban kellene lenned mert ott úgyis meg van mindened??? A kutyának a séta olyan mint neked a buli, mozi, pláza stb... És azt nem kapja meg a rég ismert kertben! Arról nemn is beszélve hogy ha van két vagy három kutyád az nem azt jelenti hogy neked nem kell többet foglalkoznod velük csak enni adni és ők majd elszórakoztatják egymást! Hát nem! A kutyának az ember a legfontosabb társa, és egy másik kutya nem elég neki. Viszont csoportosan könnyebben vesznek fel rossz szokásokat és neveletlenebbek lehetnek mint egykén! 3 kutya az háromszor annyi pénz, gond, IDŐ és nem kevesebb mint egy kutyával!

Úgyhogy neveld meg a kutyáid és foglalkozz velük! Figyeld ki hogy mikor rágja és következetesen szólj rá, vagy kend be valami kellemetlen anyaggal amitől elmegy a kedve! És játsz velük sokat, mozgasd őket stb... Tudod szerintem nem kéne hogy ilyen nagy szád legyen mivel te egyedül vagy az állításoddal és mindenki a másik véleményen van... Ha a kutyéis jól éreznék magukat és nem unatkoznának akkor nem csinálnának ilyet. Nálunk ism ilyen a fal mégsem rágta soha egyik sem...

2010. febr. 28. 13:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó,mindenki azt csinál tőlem a kutyáival, amit akar. És nehogy már te hurrogj le,hogy nagy a szám, egy 42 éves nő vagyok,és ha úgy gondolom, hogy nem a kérdésemre válaszolnak itt a legtöbben,akkor had fejezzem már ki a véleményem ,jó?Részemről a téma lezárva, kaptam 1 használható választ ,kipróbálom,és ennyi.
2010. febr. 28. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!