Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért morogta meg?

Miért morogta meg?

Figyelt kérdés

Ma eljött hozzánk egy barátunk, akivel a kutyám régen egy csomót játszott, még vigyázott is néha rá..kb. egy hónapja nem találkoztak..most nagyon megörült neki a kutyám, de mikor elkezdte simogatni a mellkasát, és hasát, elkezdett morogni...természetesen egyből arrébb küldtem, és rászóltam, de a barátunk eléggé betojt tőle, alig mert lépkedni, stb..

Férfi a barátunk, a kutyám ivaros kan. Dominancia lehetett vagy mi? (ezelőtt nem csinált még ilyet, és az is ki van zárva, hogy valaha bántotta volna az ismerősünk a kutyát).

2015. jún. 9. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

A minap történt velem hasonló!

Haver kutyája megmorgott, mint kiderült valószínűleg a kajáját kezdte el félteni. előtte ott tukmálták, és nem akart enni, az ominózus eset után pedig elkezdte zabálni a kajáját! pedig régebben játszottam vele!

2015. jún. 9. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Az exbarátom németjuhásza csinálta ezt. Símogattam a fejét, erre elkezdett morogni, majd hátrált és úgy morgott rám. Ekkor jött be a párom kintről és a kutyát reptében kapta el, amikor az nekem ugrott. Belerúgott kettőt és kiküldte a kertbe.

Úgy hiszem az volt a baj, hogy úgy simogattam a fejét, hogy közben a szemébe nézem hosszú ideig. Azt fenyegetésnek vette. Fura volt, mert fél éve odajártam hozzájuk, jól ismert a kutya, és előtte nem csinált ilyet.

Meghülyült aznap, ezért soha többé nem simogattam.

A saját kutyámmal úgy szoktam feküdni az ágyban, hogy egymás szemébe nézünk, farkasszemet és úgy simogatom, vagy vakargatom a hasát. Ő ezt élvezi és eszébe sem jutna támadni, olyan kis kedves kutya. Bármit megcsinálhatok vele, de őt én neveltem.

2015. jún. 10. 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!