Diszplázia jele lehet, ha a kiskutya sokat hasal és úgy fut, hogy a két hátsó lábát együtt mozgatja (mint a nyusziugrás)?
Még csak most lesz majd 3 hónapos.
Erre abszolút nem készültem fel, és az érdekelne, mennyibe kerül kivizsgáltatni, illetve kezelni?
Még nem vagyok benne biztos, hogy az, de a másik kiskutyának valahogy normálisabb a mozgása. Vagy ezt mikortól lehet egyértelműen látni?
Bármikor megröntgeneztetheted.
Jó tápot eszik? A korának és méretének megfelelőt?
Ha nagytestű, akkor kap ízületvédőt?
Mindenképpen érdemes megmutatni egy dokinak.
A sok hasalásnak nem hiszem, hogy köze van hozzá, de a nyuszis járás fura.
Köszönöm a válaszokat!
Dog Chow tápról váltottunk át Royal Canin Maxi Junior Active tápra, direkt azért, hogy minél jobbat kaphassanak.
Ízületvédőt eddig nem használt, de utánanézek.
A járása normális, de amikor szalad, valahogy mindig egymás mellett van a két hátsó lába. Reménykedem, hogy azért, mert még csak a 11. hetét tölti, és majd szépen kialakul a normális mozgása, de azért szeretném majd megnézetni.
Ezek szerint nagytestűd van. :)
Ha nem bánod, a RC helyett ajánlok másik tápot. A RC nagyon "megnyomja" a kutyát, túl gyorsan nő.
A Josera Kids nagyon jó táp, az én nagytestűm gyönyörű tőle. (Én is kipróbáltam párat, ő is RC-nal kezdett a tenyésztőnél.)
Ízületvédőnek a GF600-at ajánlom.
Napi 57 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!