Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan legyek a kutyam szemebe...

Hogyan legyek a kutyam szemebe falkavezer?

Figyelt kérdés
1 eves keverek lany a kutyam, semmi problema nincs vele, de kezdem eszrevenni hogy nem tart falkavezernek. Nem vagyok talan olyan krmeny vele? Orul nekem meg hallgat ram.

2015. jún. 8. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves Akumi , nem csak ennyi érvem van de mindent felesleges leírni .
2015. jún. 9. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 09:03

Ne erőlködj. Az emberek többségének szüksége van arra, valami magyarázatot kapjanak, mit, miért csináljanak. A falkavezérség definíciója valahogy érthetőbb számukra.Nem mindegy, milyen cetlit akasztunk arra, amit nevelésnek hívnak?

2015. jún. 9. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:

A kutya azt tiszteli, akivel sok közös élményt szerez. Aki sétáltatja, aki simogatja, aki tanítja, aki játszik vele, vagy akivel sokat össze van zárva. A kutyát nevelni, terelgetni és védelmezni kell, és akkor ragaszkodni, meg engedelmeskedni fog.

Ha a párom meghág a kutya szeme láttára, akkor sem lesz a páromból falkavezér, tehát ez a dolog itt megbukott. Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni :D

Amikor együtt sétálunk és én lemaradok, a kutya megáll. Nem megy a párommal egy tapodtat sem. Megvárja amíg odaérek. Amikor viszont a párom marad le, akkor a kutya simán eljön velem. Ebből is látszik, hogy melyikünk a fontosabb neki.

Ami még érdekes, hogy a kutya a kishaverját, a másik kutyát annyira védi, hogy ha a kicsit kiteszem a szobából, rendesen kétségbe esik és elindul kinyitni neki az ajtót. De ez csak azért van, mert ez a két kutya a nap 90%-ában együtt rohangászik.

2015. jún. 10. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!