Szerintem agresszív, harapós, ellenszenves állatok. Nem az, hogy nem simogatok meg egy-egy kedvesebb ebet, de sosem tudtam megkedvelni őket. Kiskoromban többször is megkergettek környékbeli kutyák, gondolom ezért.
Szerintem pont ellenkezőleg. Egy jól nevelt kutya, barátságos játékos, kedves, és szerető tud lenni. Nagyon okos állatok. Egy kutya az embernek igazi 4 lábú társa tud lenni. "Az ember legjobb barátja". Én ezt szeretem bennük.
2015. jún. 7. 22:11
2/19 anonim válasza:
Hogy rájuk mindig számíthatok. Nem a külsőségeket nézik, hogy gazdag vagy-e, vagy szegény... Csak szeretetre vágynak. Nem agresszívak, nem harapósak, nem ellenszenves állatok. Csak amelyiket nem nevelték meg.
2015. jún. 7. 22:19
3/19 anonim válasza:
Nem véletlenül vannak vakvezető kutyák,terápiás kutyák stb.A legtöbb aggrasszív kutya a gazdájától olyan,na azokat a gazdákat tudnám egy kanál szennyvízben megfojtani.Amúgy a jólnevelteket azért szeretem,mert:játékosak,barátságosak,okosak,érzik hogy ha szomorúak vagyunk,vigasztalnak és társak,mint pl. egy jó barát és sokkal jobban lehet bennük bízni mint sok emberben.Nekünk Magyar Vizsláink vannak és az a szeretet amit adnak az nagyon jó.Sokszor az ágyra is felengedjük őket aludni és teljesen szobatiszták,kinti-benti tartással.Ha vannak hibák bocs,de telóról írok.Szerintem próbálj meg pár jó nevelt kutyával találkozni,hátha megváltozik a véleményed.
2015. jún. 7. 22:22
4/19 anonim válasza:
Ha a kutya agresszív, akkor nincs jól megnevelve.
A kutyák csodálatosak:) Szeret, hűséges. Mindig ott van neked, legjobb barát. Imádnivaló, és bármikor számíthatsz rá. Ezt hány emberről tudod elmondani?
Egyszóval, csodálatosak :)
2015. jún. 7. 22:25
5/19 anonim válasza:
Gondoskodok róla, cserébe szeretetet ad. A kutyám pl. tűzön vízen keresztül utánam jönne, ha arról lenne szó.
Amúgy meg vicces, jópofa állatok. Ha szomorú vagyok hozzám bújik, ha örülök ő is ugra-bugrál :)
2015. jún. 7. 22:25
6/19 anonim válasza:
Na pont ma gondoltam ezt végig.Egyszerűen imádom a kutyámat.Egy aranyos kis westie keverék,de annyira okos,értelmes.Mikor hívom,mindig jön,szépen leül elém,néz fel rám azokkal az édes szemeivel,mintha azt mondaná:"itt vagyok,mondjad,hallgatlak".Meg kell zabálni.:) Hűségesek,feltétel nélkül szeretnek.Többe nézem az állatokat,mint jópár embert.Ha neked rossz tapasztalatod van a kutyákkal,az nem kutya hibája,hanem a gazdájé.Kár,hogy állattartásból nincs vizsga,mert sok embernek nem lenne akkor.És én sem vagyok a legtökéletesebb gazdi a világon,de minden tőlem telhetőt megteszek,hogy boldog,kiegyensúlyozott kutyám legyen,akit mások is szeretnek.:)
2015. jún. 7. 22:34
7/19 piriiiii válasza:
Hogy gyönyörűek, cukik, okosak, kedveske, hajlíthatóak (nevelhetőek), bátrak, mozgékonyak, sportolhatok velük, vigyázhatok rájuk, gondoskodhatom róluk, megnevettetnek, játszhatom velük, elvannak a maguk világában (pl.: farokkergetés, lábrágcsálás, padlónyalogatás, vicces mozdulatok), és, ahogy nézni tudnak a szemükkel... ah, te jó ég...
2015. jún. 7. 22:37
8/19 piriiiii válasza:
Ja, és az enyém folyton azt csinálja, hogy odajön hozzám az ágyhoz, felteszi azt a csodálatos kis pofikáját az ágy szélére és onnan bámul. Csak a szemeit mozgatja.
És a dús, fehér szőrét is imádom... gyönyörű, csigás bundája van és odáig vagyok érte.
2015. jún. 7. 22:38
9/19 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:
Ha a saját lábát rágcsálja, az lehet csirke allergia is
2015. jún. 8. 00:17
10/19 anonim válasza:
Minden nap képes örülni nekem.rengeteg szeretetet ad és nem vár érte semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!