Tényleg van most egy járvány, ami a fiatalabb kutyákat támadja?
Van egy tenyésztő ismerősöm, akinek a teljes 3 hetes alomja elhullott, azt állítja, hogy járvány van és más tenyésztőt is ismer, aki így járt, meg egy másiknak a 8 hónapos kutyája hullott el.
Egyéves kutyusom van, féltem nagyon, tényleg van valami járvány, vagy a tenyésztő csak nem volt precíz és az ő hibájából hullottak el, csak ezt nem mondja meg?
Lehet, hogy a szúnyogok által terjesztett szívférgesség: [link]
Szívféreg ellen is ható féregtelenítővel, vagy Advocate-tal lehet ellene védekezni.
igen, ezt a cikket én is láttam már
én még herpeszre gondoltam, nem tudom, adtak-e a szukának oltást, de elég érdekes, hogy a két tenyésztő ugyanannál a külföldi kannál fedeztetett, és elhullottak... nem tudom, nem az én dolgom
csak azért tettem fel a kérdést, mert féltem, hogy az én kutyusom is veszélyben lehet, mert eléggé bágyadt, de gondolom csak a meleg miatt meg amiatt hogy be van gyulladva szegénykém füle, elpattant benne egy ér és feldagadt (állatorvos szerint is csak ezért)
Én hallottam,sőt egy kutyás csopiba is benne volt,hogy tenyésztőnél pusztultak el kutyák asszem 2-en maradtak életbe,folyamatos és több napos infuzió ellenére.Az orvosok se tudják mi az.
Sajnos az a baj,hogy a vírusok meg úgy minden betegség mutálódok,immúnis lesz az oltóanyagokra,ellenszerekre idővel.
Mivel több helyen olvastam ezt,nem hinném,hogy a tenyésztő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!