Miért nem eszik a kutyám?
Figyelt kérdés
A kutyám 1 éves német juhászkutya. A mostani melegben,kánikulában már 3 napja nem eszik. A joghurtot még csak-csak de semmi más. Friss víz folyamatosan van előtte, egy kis medence is. Mégsem eszik és kezdünk aggódni. A melegtől lehet vagy másra gondoljunk? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. jún. 6. 18:59
1/6 anonim válasza:
Nekem is németjuhászom van, és sokszor ő sem kívánja a kaját. Valószínű hogy a melegtől van, esetleg adj neki egy kis jégkrémet, vagy valami hideget, hátha megjön az étvágya, az enyémnél az használt. Ha továbbra sem fog enni, vigyétek el állatorvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Esetleg száraz táp?
Ha 1-2 napon belül nem eszik én vinném dokihoz.
3/6 anonim válasza:
Melegtől lehet,próbáld meg kora reggel vagy késő este elé tenni amikor már nincs ilyen meleg.
Viszont ha hétfőig se eszik semmit,elvinném akkor dokihoz. Vizet iszik?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,vizet nagyon sokat iszik,rendesen. Este viszont már a joghurt sem kellet neki. 5 napig nem voltam itthon és a szüleimre bíztam a kutyát. Az utolsó előtti napon meg az utolsón arra kelt az édesanyám,hogy nyüszít. Nagyon hiányzott neki a gazdi. Hétfőn mentem reggel és péntek este jöttem haza. Csütörtök óta nem eszik. Arra is gondoltam,hogy a hiányomtól kezdett el még "koplalni" de akkor már enne.
2015. jún. 6. 20:38
5/6 anonim válasza:
Ha már csütörtök óta nem eszik, szerintem szaladj el vele az orvoshoz, vagy legalább hívd fel, és kérdezd meg.
A mi németjucinknak sincs étvágya a meleg miatt, de azért nem olyan vészes, hogy nem eszik semmit.
Próbáld meg neki hajnalban adni, ahogy már írták is. Szerintem úgy enni fog.
6/6 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy begyulladt a gyomra. Most már gyógyszert szed rá. Köszönöm a segítséget!
2015. jún. 9. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!