Mit tegyünk? Kutyához értők, segítség!
Figyelt kérdés
Barátnőm húga (4) adott a kutyussal két sor tej csokit. Ez ugye nem halálos adag még???2015. jún. 3. 20:27
11/20 anonim válasza:
A nem valódi csoki is káros a kutyusnak.
13/20 A kérdező kommentje:
Kölyök,6hetes labrador fajtájú kiskutya
2015. jún. 3. 20:52
14/20 anonim válasza:
Ilyenkor a legpraktikusabb dolog felemelni a telefont, felhívni az állatorvosotokat, és megkérdezni, hogy mi a teendő. Biztonságosabb megoldás, mint neten vadidegeneket kérdezgetni.
15/20 anonim válasza:
Igen, én is a dokit javaslom. Hívd fel az ügyeletes állatdokit, vagy ha van állatkórház a közelben, akkor őket, és kérdezd meg, kell-e aggódnod, és mit tegyél. Szerintem lesz egy kis gyomorrontása, de max ennyi.
16/20 anonim válasza:
6 hetes? Az nem jó, azok még nagyon kicsik. Irány az állatorvos szerintem.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük nagyon nagyon!!!
2015. jún. 3. 21:08
18/20 anonim válasza:
Két sor az mondjuk egyharmad tábla, tehát 30g, ha tejcsoki, akkor ennyiben kb 70-100mg teobromin van, az LD50 kutyáknál 300mg/ttkg. Szóval az azért nem valószínű, hogy belehal, de esélyes, hogy szarul lesz szegény.
19/20 anonim válasza:
Amúgy 6 hetesen miért nem a testvéreivel és anyjával van? 10hetes koráig ott kéne lennie..
20/20 anonim válasza:
nem halálos talán kicsit büdös lesz a szája de az se biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!