Létezik hivatalos, úgymond feketelista, amibe be vannak jegyezve a szaporítók, meg olyan "tenyésztők", akik csak áltenyésztők?
Kedves kérdező,
Én megértem a problémádat, sőt ...
Sajnos itt csak annyit tehetünk mi egyszerű emberek, hogy attól vásárlunk aki a saját magunk által felállított kritériumoknak megfelel.
Hát igen:S Nehéz helyzet ez...
Folyamatosan keresgélünk a neten, hogy találjunk egy jó, egészséges, szép kutyust, de mindig van valami, ami nem stimmel:S
Második vagyok.
100%-osat úgysem fogsz találni. Ha annyira minőségre mész, akkor tenyésztési vagy kiállítási céllal kellene kutyát venned. Ugyanis hobbi célra egy tenyésztő sem fog adni gyönyörű, "hibátlan" kutyát. Milyen fajtát kutatsz? Hátha itt mások tudnának segíteni.
Emberi jogok, tudod!
Ilyen lista nincs. (Sajnos)
Előző: miért ne? Hibátlan kutya először is nincs. Egyébként meg miért ne lehetne valakinek hobby célra egy nagyon szép kutyája?
Jó, nem azt mondom, hogy kitűnő kinézetű kutya legyen, az a lényeg, hogy egészséges legyen, de szerintem egy egyszerű embernek is lehetne gyönyörű küllemű kutyája.
De Én is tudom, hogy lehetetlen, hacsak nincs többszázezer forintom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!