Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám megelőzni, hogy...

Hogyan tudnám megelőzni, hogy a kutyám sétálás közben ne akarjan széttépni más kutyákat?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 13:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Még 1x leírom hogy itt az a legnagyobb baj hogy sok kutya jár szabadon az utcán! Nem kóbór kutyák! hanem szinte mindenki kiengedi őket és nem tudom el sem kerülni mert odajönnek mellém és ott ugatnak az enyémtől 1 méterre és ahogy az enyémet vezetem félre fele akkor is fog jönni utánnunk és ugat, a dobim meg témné szétfelé, amikor 1 picit megengedem a pórázt a másik kutya annyira hátrál csak meg hogy az enyém ne érje el ez az igazán boszantó hogy bármit is teszek a saját kutyámmal a másikkal szemben tehetetlen vagyok -.- és lehet rosszul fog hangzani, de ezeknek a kutyáknak a gazdijukat ilyenkor képes lennék megölni. Már olyan is megfordult a fejemben hogy elhagyom a pórázt, de mit érek el vele? szét tépi a másik kutyát hol ott nem is a kutya a hibás hanem a gazdája
2015. jún. 4. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!