Itt a meleg! Ellehet vinni a kutyákat ilyen melegbe sétálni? Pl egy német juhászkutyát?
Figyelt kérdés
mennyire káros neki ha melegben sétálok vele a városban a forró betonon ?2015. jún. 2. 12:22
1/7 anonim válasza:
Inkább reggel korán, és késő este sétáltasd.
2/7 anonim válasza:
Én most értem haza a kutyusommal, ilyenkor viszek egy kis tálat, egy üveg vizet, és 20 percenként megitatom, vagy ha látom, hogy szomjas. Plusz még a kezemet szoktam bevizezni, és a fejét összekócolom vele. :D
Illetve ilyenkor ugye nem a tűző napon sétálunk, hanem a park azon részén, ahol sok fa van, így árnyékos az egész. :)
3/7 anonim válasza:
El lehet és el is kell vinni, de ne napközben, hanem reggel és este. Forró betonon ne, mert égeti a talpát (próbáld ki mezítláb). Inkább az árnyékos oldalon, füves részekre menjetek, fák alá.
4/7 anonim válasza:
Nekem is német juhászom van, tegnap már csak reggel és késő délután vittem sétálni, olyan meleg volt. Napközben pihen, árnyékban, vagy benn a hűvös folyosón, de még így is meleg van neki. Betonon nem sétáltatom egyébként sem, inkább a járda malletti füves részen jön mellettem.
Szerintem majd este 6 után vidd ki, vagy reggel 9-10 óra előtt.
5/7 anonim válasza:
Inkább reggel és este vidd nagy sétára ilyen melegben. Ilyenkor max rövid eü sétát érdemes tenni, és azt is árnyékban, ha lakásban van a kutya.
6/7 anonim válasza:
Mivel lakásban lakom, én ilyenkor csak gyors eü. sétára viszem, akkor is árnyékban, füvön. Ebben az időszakban korán reggel és késő délutánra időzítjük a hosszabb sétákat, napközben elvan a hűvös lakásban.
7/7 anonim válasza:
Szerencsére kertes házban élünk, így elég a kora reggeli, vagy késő esti séta. Nekem amstaff mixem van, és konkrétan 11 és délután 6 között teljesen kikészül a melegtől :D Jobban bírja a hosszúszőrű kutyám (gondolom t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!