Szibériai Husky fajtatiszta kölyköt szeretnék venni még ebben az évben. Hol találhatok hozzá kennelt?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok a kutya igényeivel mivel nekem is volt. Két éve halt meg szegény és úgy érzem h mostmár újra készen állok befogadni egy új kutyát az életembe. Lehetőleg nem messze Debrecentől maximum Duna-Tisza közéig mennék el érte. Ahonnan megvettem régebben az a kennel már nem foglalkozik tenyésztéssel. Tudnátok nekem mondani megbízható reális árral ( 100-150 ezer) rendelkező kenneleket mondani?2015. máj. 31. 17:05
1/10 A kérdező kommentje:
A mondani 2x volt bocsánat.:/
2015. máj. 31. 17:06
2/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy a távolság ekkora szerepet játszik.... Kb. 15 évre választasz társat, nem lenne szabad ennek ekkora szerepet játszania. A Kakastavi kennelben van most alom, nem tudom, van-e még szabad kölyök. Sophie's Pearlnél is van kölyök, pár napja volt még egy szabad fekete szuka. Nordicában február elején született alom, csodálkoznék, ha lenne még eladó kölyök.
3/10 A kérdező kommentje:
A férjem külföldön dolgozik. Én nem tudok vezetni, a barátnőim sem tudnak vezetni. A szüleim pedig már idősek. Nem szeretnék vonatra/buszra szállni egy kiskutyával de még taxizni sem szeretnék vele. És nem nem várom meg h a férjem hazajöjjön mert meglepetésnek szánom.
2015. máj. 31. 19:12
4/10 anonim válasza:
Értem. Ez esetben megoldás lehet, ha csak 3 hónapos kor után viszed haza, ha megvan minden oltása és nem gond, ha az utcára megy.
5/10 A kérdező kommentje:
Miért menne az utcára?
2015. máj. 31. 19:53
6/10 A kérdező kommentje:
A közelebbi kennelekhez el tudok menni a szüleimmel. Csak a távolabbiakhoz nem vállalnék be velük egy utat és szerintem ők sem jönnének.
2015. máj. 31. 19:56
7/10 anonim válasza:
Mondjuk a szocializáció miatt? Mert szüksége van mozgásra, szórakozásra neki is, hogy ne golyózzon be? EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED?
8/10 anonim válasza:
Ezt a "Miért menne az utcára?" kérdésedet én sem értem...
9/10 A kérdező kommentje:
Elmondtam h van tapasztalatom. A miért menne utcára?-t úgy értelmeztem h miközben hazahozom. Napi 3-4 óra intenzív mozgás kell neki tudom.
2015. jún. 1. 00:07
10/10 anonim válasza:
Ezért írtuk, hogy akkor hozd el 3 hónapos korában. Akkor már megvan minden oltása, és immunis a betegségekre. Ergo kiviheted az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!