Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet máltai selyemszőrű...

Hol lehet máltai selyemszőrű kutyit venni? Interneten nem sok van! SOSbe kéne!

Figyelt kérdés
Budapest környékén szeretnék máltai kutyust venni de az internetes hirdetések közül nagyon sok elkelt már:( mik a tapasztalaitok ilyen fajtával kapcsolatban? ha tud valaki linkeljen, vagy írjatok árat meg tel.számot!
2010. febr. 26. 16:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
egy 16 éves diáknak nem lehet annyi pénze h 400 ezerért kutyát vegyen és pofám sincs ennyit kérni a szüleimtől. van egy kutyám jelenleg is egy palotapicsni akit befogadtam mert a gazdája el akarta altatni! 9 éve nálunk van és a legjobb sora van. szal nekem itt ne pampogjon senki a felelős kutyatrtásról mert olyan okosnak hiszitek magatokat! (pedig még kutyád se volt) nem kell megijedni tenyésztőtől lesz a kutyám és azért kellett SOSbe mert most mondták azt a szüleim h na oké akkor jöhet mégegy kutya. de köszönöm szépen az értelmes válaszokat akik meg csak azért jönnek ide h az unalmas életüket szinesebbé téve bekóstoljanak embereket ajánlok másik oldalt!
2010. márc. 2. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én nem akarlak kioktatni, csak azt szeretném megkérdezni, hogy mivel már elég régi a kérdés, végül honnan vettél kutyát? És milyen volt? Én is máltait szeretnék és azért kérdezem!

19/L

2014. ápr. 5. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!