Kutyasuliba járunk a kutyámmal, és mennyi idö mulva lehet engedelmességi vizsgát tenni? 4honapja járunk és sokat tanulunk otthon is, ki vizsgázott a kutyájával ebböl elsösorban azoktol szeretnék infot, hogy zajlik egy ilyen vizsga?
Nekünk megvan az alapengedelmességi vizsga a kutyusommal. Mi a népszigeti kutyaiskolába járunk. 7 hétvége (szombat, vasárnap) a tanfolyam és az utolsó hétvégén már vizsgáztunk is. Ha az alapszintű vizsgáról beszélsz, akkor 4 hónapi kutyaiskola és otthoni gyakorlás után már rég levizsgázhattatok volna. De talán kérdezd meg az oktatót, akihez jártok.
Tudod a vizsgakövetelményeket és feladatokat? Bár az oktatódnak ebben is segítenie kellene.
Itt gondolom még az alapvizsgáról van szó, ami nem is azt jelenti, hogy a kutya kapásból teljesen engedelmes. Az alapvizsgán teljesen alap dolgok vannak, pórázon.
Láb mellett követés, ültetés, fektetés, csoportkerülés, rövid helybenmaradás eltávolodással és egy két perces helybenmaradás.
Nagyjából ennyi.
köszönöm a válaszokat,
németjuhászom van,és elég jol haladunk a suliban is 3csoportbol a jobbak között vagyunk,és abbol is rajtunk kivül még 2 egyén a kutyájával is olyan szinten vannak,mint mi,decembernben volt az utso nap a suliban,de akkor nem mondtak semmit csak azt hogy továbbmegyünk,kérdeztem a kiképzöt a vizsgárol is de arrol nagy hallgatás volt,
van az oldalon vizsga lap hogy mi a vizsgafeladatok,
csak most nem tom mi lesz,nem szeretném ha nem vizsgázhatnánk,tök sokat gyakorlunk,de szeretnénk eljutni az örzö-védö vizsgáig,,,de igy??????
mit lehet tenni ilyenkor,,????
Melyik kutyasuliba jártok? Ez nekem gyanús kicsit, hogy az oktató hallgat a vizsgáról. Vagy még le akar húzni lóvéval, hogy minél tovább járjatok hozzá.Ráadásul hogy örző védőre menjetek, még a közép engedelmességi vizsgát is meg kell csinálni, ami sokkal húzósabb.
Sok sikert a vizsgához, majd írj, hogy mi történt ez ügyben, kíváncsi vagyok!
Miért itt kérdezed, miért nem az iskolában, ahová jártok?
Ezt most végképp nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!