Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol talalhatnák ingyen esetleg...

Franletta kérdése:

Hol talalhatnák ingyen esetleg olcsó árban yorkie termetű kan kiskutyát sűrgős?

Figyelt kérdés

2015. máj. 27. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha apukája kért meg akkor jobb a helyzet.

Ahogy mondtuk menj el menhelyre és ott találsz kisebb kutyákat. Ott majd megmondják, hogy mennyiért adják oda

2015. máj. 27. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek el apukájával együtt menhelyekre körülnézni, és ott tudtok kutyát választani. Vannak kölykök is, kistermetűek is.

Általában oltások és chip áráért el lehet hozni (10-15 ezer Ft).

2015. máj. 27. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Na ajándékozz kutyát. Ha tuti, hogy szeretne, akkor is vidd el kiválasztani az ebet. Ha tudatos gazda, akkor már tudja, hogy milyen jellemű kutyát szeretne, inkább nyugisat, vagy izgágát, mennyit akar a szőrével tökölni, satöbbi, szóval ne szívasd meg azzal, hogy viszel egy cuki, de nem neki való kutyát.

Meg eleve beszéljétek meg, hogy akar-e kölyköt, mert sok macera (bepisil, bekakil, mindent megrág, izgága, nem tud koncentrálni, szóval tényleg nehéz vele, hiába cuki), vagy inkább idősebbet szeretne, ez esetben menhelyeket, fajtamentőket érdemes megkeresni, vagy ezt végigböngészni: [link]

2015. máj. 27. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meghagynám azt a jogot az unokatesónak, hogy a saját kutyáját kiválaszthassa. Hogy azt hozzátok el, amelyikbe első látása beleszeret. Persze meg kell kérdezni hogy milyen a kutya jelleme, de érted, lehet a kutya akármilyen cumi meg akármilyen kedves, ha az unokatesódnak nem tetszik. Azt te nem tudhatod, hogy neki milyen az ízlése.
2015. máj. 27. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
cukit akartam írni, nem cumit :D
2015. máj. 27. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kutyát ajándékozni butaság, akár beteg az unokatesód, akár nem. Még akkor is, ha az apja kért meg rá! Menjetek el EGYÜTT, és válasszon ő magának kutyát! És mi van akkor, ha ő nem is szeretne? Tudja a család, mivel jár egy kutya nevelése? Egy kölyök nevelése nem egyszerű, tanítani, nevelni kell!
2015. máj. 27. 14:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem örülnék ha vki ajándékba adna nekem egy kiskutyát!

1, honnan tudják,hogy nekem melyik tetszik?

2, honnan tudják milyen jellemű kutya passzol hozzám?

Nem véletlen amikor egy alom kiskutyához elmennek az emberek és a kutya választja ki konkrétan a gazdáját.

A kutyák megéreznek vmit az emberekben a szerint választanak.Tegyük fel elhoztok egy kölyköt,neki.De mi van akkor,hogy ha a kölyök vmiért nem fog kötődni hozzá. Mondjuk veled meg uncsitesód apjával jól kijött,de nincs garancia,hogy uncsitesódhoz is fog.

Vigyétek el születésnapján a menhelyre! Beszéljetek a menhelyen dolgozókkal,hogy pl 5-6 kistestű kutyát válasszanak ki ami az igényeknek megfelel.Majd unokatesód válasszon közülük. Kössétek be a szemét stb,hogy meglepetés legyen.

2015. máj. 27. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!