Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kezdjem és hogyan?

Mikor kezdjem és hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám,tegnap volt egy hetes.Neve sincs még igazából,talán Jack lesz. :D Ami igazából fontos: németjuhász-roti keverék. Szeretném ha okos kutya lenne,tanítani szeretném,de nem tudom,hogy hogyan álljak neki. 3-4 hetes kora körül gondoltam hogy elkezdeném. De hogy kellene? Mik a legelső dolgok amit meg kellene tanulnia?
2015. máj. 25. 12:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miért baj,ha születik kiskutyája ha az utána tisztességgel fel van nevelve?
2015. máj. 25. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert megrövidíted a kutyád életét, miközben a menhelyről is kihozhatnál egyet, azért! Egyébként mit takar a tisztességgel felnevelés? Majd ő is elleni fog, ha idősebb lesz? Megkaptak minden orvosi kezelést, ami ilyenkor kell?
2015. máj. 25. 18:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Termeszetesen ugen,konzultaltam allatorvossal,es meg is nezte a kutyat,elvegzett mindent amit szuksegesnek tartott. Azota az anya uvartalanitva van,csak szerettunk volna kiskutyat,ezert nem volt eddig. Kiskutya is ivartalanitva lesz,es meg fog kapni minden orvosi ellatast amit kell!:)
2015. máj. 25. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben van! :) De tényleg, ne tanítsd 3-4 hetesen, fiatal még akkor! 8 hetes kora körül bőven ráérsz vele, hidd el! Nem marad le semmiről!
2015. máj. 25. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!