Szuka kutya nemiszerve körül lehet azért piros a szőr és a bőr mert sokat nyalogatja?
Az első tüzelése augusztusban volt majd rá 4 hónapra újra betüzelt. Ekkor vettünk vizetel mintát és semmi gyulladás nem volt a vizeletben. Most kell majd június 20 körül újra tüzelnie. De az első tüzelés óra olyan csúnya pirosas a szőr a nemiszerve körül. Pisilni szép tisztát pisil! Szóval nem véres és nem váladékos. Orvos látta, azt mondta, hogy mossuk meg alaposan neki és annyi. Viszont én tartok tőle, hogy nem-e valami atka vagy gomba és attól van. ( látta már másik, komolyabb orvos is de az is azt mondta normális) Viszont amit nézegetek képeket azon nem látni, hogy a kutyák nemiszerve körül piros lenne.
Tudok képet feltenni.
Miért kell mindjárt az ivartalanítással jönni? Én kutyám és én döntöm el az amúgy TÖRZSKÖNYVES kutyámat, hogy mikor viszem ivartalanítani és mikor NEM!
Nem ez volt a kérdés!!!
Azt még elfelejtettem, hogy ugyan olyan mind a színe mind a bőr kinézete mint pl a lábújjakk között, a szájon ( ahol a nyál megfogja és pirossá festi)
Amúgy volt kivizsgáláson gombára is azt elfelejtettem írni és minden rendben volt.
Ma pl. láttam, hogy nyalogatta magának vagy 2-3x egy órában ( ha nem tüzel ő akkor is nyalja naphosszat).
Nem lehet, hogy megint tüzel? Mennyi idős a kutya? Mert nekünk a kutya öregedésével eléggé felborult ez a ciklus. Nem akkor tüzel, mikor várnánk, hanem mint derült égből villámcsapás. Van amikor hónapokkal is eltér a megszokottól.
De persze a nyalogatástól is lehet. Attól függ mennyire vörös. Mert ha nagyon sötétvörös akkor nem tudom...gyanús h tüzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!