Mennyiért altatnak el egy beteg kutyát?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 20:18
1/9 anonim válasza:
Akkor altatják el, ha már gyógyíthatatlan beteg és csak szenvedés neki az élet. Persze vannak olyanok is, akik nem akarnak pénzt költeni a kezelésére és inkább ezt a "megoldást" választják. :(
2/9 anonim válasza:
Jajj ne!Beteg a kutyusod?El kell altatni? :(
Sajnálom, ma reggel halt meg nyuszim:(
3/9 anonim válasza:
Első vagyok, bocsi, félrenéztem a kérdést, úgy olvastam, hogy miért altatják el. :(
4/9 anonim válasza:
Orvosonként változó,de kb 6000ft.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.Sajnos beteg és valószínű, hogy már gyógyíthatatlan is, de már öreg is. Szegény annyira nem bírja már, hogy ma beesett a bokorba.:(Részvét a nyuszi miatt.
2010. febr. 25. 20:28
6/9 anonim válasza:
Részvétem :)
Majd játszanak a nyuszimmal :) . Hogyha betegek , akkor jobb nekik úgy ...
csakkicsit nehéz elfogadni :S
8/9 Akiteki válasza:
allatorvos.lap.hu
Sok rendelőnek van árlistája.
Részvétem.
9/9 anonim válasza:
A mi dokink nem kér pénzt az altatásért, amennyiben tényleg nincs más megoldás. Szerintem doki-függő.
Részvétem a kutyus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!