Kölyök francia bulldog gondozása?
Első vagyok!
Bocsi, nem vagyok tenyésztő, se szaporító, csak tisztában vagyok a dolgokkal! A neten mindent megtalálsz, és tényleg nem bántásból írtam, h utánajárhattál volna ezeknek!
"Még is miét?" - azért, mert nem vagy tenyésztő, nem értesz hozzá, feleslegesen szaporítasz.
Egyébként féreghajtás először 2 hetesen, első oltás 6 hetesen, második oltás 8 hetesen. Ezután adhatod gazdihoz, természetesen chippel ellátva.
Regisztrált chippel, ezt mindenhol elfelejtik leírni :) Pedig az a fontos!
Nem akarom védeni a kérdezőt, de nem tudhatjátok, hogy valóban szaporító-e. Lehet, h egy kezdő tenyésztő, csak ezt nem tudta (pedig ezt tudnia kéne.). Ne ugorjatok neki egyből! Kérdező! Arra gondolom mindenki kíváncsi, hogy a kutyád, és az a kutya, amelyikkel pároztattad, törzskönyve-e, és átestek-e a szükséges szűrővizsgálatokon? (allergiateszt, örökletes betegségekre való szűrés, patella vizsgálat, ilyesmikre gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!