Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 év után morog ráma kutyám,...

3 év után morog ráma kutyám, miért?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kan kutyánk (utcai vegyes), játékos, barátságos. Általában apukám eteti és szerintem őt tekinti gazdájának mert többségben ő van vele kint többet. Eddig én is tök jól játszadoztam vele, viszont 1 hónapja ahogy simogatni kezdtem hirtelen "odakapott" (nem harapott csak a száját a kormhoz tette) és közben morgott. Akkor vettem észre, hogy egy régi csont volt mellettünk és azt hitte el akarom venni. Akkor rákiabáltam meg a fenekére ütöttem kicsit amitől el is szégyellte magát, egész nap csak a szeme sarkából nézett rám míg ki nem békültem vele. Most pár napja megint nem tudom mi történhetett de már nem is jön oda hozzám, ha szólok neki szépen inkább elmegy és leül messze tőlem és a szeme sarkából pislákol felém majd elcsapja a tekintetét. Ha meg meg akarom simogatni morog. Mi lehet a baj?

2015. máj. 21. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálja tisztázni a helyzetét a "falkán" belül. Valószínűleg téged lát a leggyengébbnek, ezért megpróbál eléd kerülni, Ne hagyjátok !
2015. máj. 21. 22:17
 12/16 anonim válasza:
He doesn't give a f**k :D
2015. máj. 21. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Menj el vele kutyaiskolába, szánj rá időt és pénzt, segíteni fognak és te is dolgozhatsz a kutyával.
2015. máj. 21. 22:32
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
El kell altatni
2015. máj. 22. 10:19
 15/16 deniz csaba ***** válasza:

Az én kutyám kb 9-10 hónapos volt, amikor kaja-féltékenység miatt a másik kutyára förmedt. Úgy éreztem, ezt gyorsan orvosolni kell. Óvatosan simogatni kezdtem kaja közben. Teljesen befeszült, ami rossz jel. Óvatosan elhúztam a tálját, odakapott. Nem harapott, csak mint a te kutyád is, figyelmeztetett. Mivel számítottam rá, tudtam hogy azonnal kap egy fricskát az orrára és így is lett. Utána még párszor eljátszottuk ezt annál a vacsoránál, de már nem mert odakapni. Te ne csináld ezt így!!!Láttam már ebből csúnya sérülést. Innentől kezdve ő minden este úgy kellett egyen, hogy ott ültem mellette és közben simiztem, beleturkáltam a kajájába, kezemből kapta csak, stb.

Te szoktad jutiztatni? Tud kézből enni? A te kezedből?

Az előzőekben írta valaki a falkában a rangsorolást. Igaza van, meg kell küzdened a tiszteletéért.

Az a paréj pedig aki beszólogat itt menjen már máshova. Mi szeretjük az állatokat, de ha egyszer nem tudnak levelezni kulturáltan, akkor ne erőltessék.

2015. máj. 25. 03:39
 16/16 deniz csaba ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. máj. 25. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!