3 év után morog ráma kutyám, miért?
Az én kutyám kb 9-10 hónapos volt, amikor kaja-féltékenység miatt a másik kutyára förmedt. Úgy éreztem, ezt gyorsan orvosolni kell. Óvatosan simogatni kezdtem kaja közben. Teljesen befeszült, ami rossz jel. Óvatosan elhúztam a tálját, odakapott. Nem harapott, csak mint a te kutyád is, figyelmeztetett. Mivel számítottam rá, tudtam hogy azonnal kap egy fricskát az orrára és így is lett. Utána még párszor eljátszottuk ezt annál a vacsoránál, de már nem mert odakapni. Te ne csináld ezt így!!!Láttam már ebből csúnya sérülést. Innentől kezdve ő minden este úgy kellett egyen, hogy ott ültem mellette és közben simiztem, beleturkáltam a kajájába, kezemből kapta csak, stb.
Te szoktad jutiztatni? Tud kézből enni? A te kezedből?
Az előzőekben írta valaki a falkában a rangsorolást. Igaza van, meg kell küzdened a tiszteletéért.
Az a paréj pedig aki beszólogat itt menjen már máshova. Mi szeretjük az állatokat, de ha egyszer nem tudnak levelezni kulturáltan, akkor ne erőltessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!