Elvégeztem a kutyakozmetikai tanfolyamot, viszont most nagyon elbizonytalanodtam. Hogyan tovább szerintetek?
Sikeresen levizsgáztam belőle. Viszont nézegettem és nem nagyon van alkalmazotti állás belőle. Régóta leszerettem volna rakni.Tudtam,hogy a kezdet nehéz lesz. Vállalkozáshoz nincs tőkém. Fogok kapni támogatást,de fél-1 évet dolgoznom kell ahhoz,hogy ezt biztosítsák nekem.
Ebben a városban nem hirdethetem magam annyira,mivel itt voltam gyakorlati helyen,oktatóm konkurenciája nem szeretnék lenni semmiképpen sem!!Facebookra felraktam,hogy megvan a vizsgám belőle. Ebből kicsit arra gondoltam hátha páran rám írnak.Mivel sok ismerősöm mondta,hogy ha elvégeztem a tanfolyamot majd hozzák a kutyájukat.
Nem tudom most mihez is kezdhetnék.
Olyan lehetőségem is van amiből minimális pénzem lesz csak,hogy csoporttársamhoz társulok,viszont ő 60 km-el arrébb lakik és az úti költség nagyon sok lenne.
Itthon nem sok lehetőségem lenne sajnos,mert tudom,hogy nem kevés szőrrel jár ez az egész. Bőven elég,hogy 3 havonta a két sajátot nyírom meg. Meg zuhanytálcánk van nem kád.Mellesleg szüleimmel lakok még,ők meg azt nem preferálnák,hogy kutyakozmetika legyen a lakásunkból :D
Szóval ez kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!