Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Mi legyen most a...

Mit tegyek? Mi legyen most a kutyámmal?

Figyelt kérdés

Ilyen helyzet állt elő, hogy pár napja volt egy balesetem, aminek következtében a térdem egy része szilánkosra tört és ezért most operálva volt a lábam plusz meg rögzítve van egészen a combomig, hogy ne tudjam mozgatni.

És most azért nem tudom mi legyen, mert van nekem egy kutyám, aki fajtáját nézve egy border collie, szóval egy eléggé aktív és mozgékony kutya, enyém az teljes mértékben. Nem tudom mi legyen vele. Egyedül lakom, mert a lakótársam külföldre utazott hosszú időre, normál esetben rá bíznám. De így,anyukám így is nap mint nap jár hozzám, meg ő már idősebb így egy ilyen kutyával nem bírna :S.

Mit javasoltok mi legyen szegénnyel, mert már most 1 hete lassan nincs lemozgatva rendesen én rettentően szenved. Látom rajta.

2010. febr. 25. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na szuper.

Akkor most már csak a gyógyulásodra koncentrálj.

Minnél hamarabb felgyógyulsz annál hamarabb mehet vissza.

Hol sikerült találnod ? Vagy eleve tőle kérdezted meg?

2010. márc. 1. 17:37
 12/12 A kérdező kommentje:
A szonmszédból a lányka kérdezte meg tőle, ő ismeri, hogy honnét nem tudom, de nem is fontos. :)
2010. márc. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!