Tényleg nekem ugorhat, ok nélkül?
Ma beszélgettem valakivel és mondott valamit ami szíven ütütt. Meséltem hogy bent van éjszaka a szobába is a kutyám. Erre azt mondta "majd lesegetsz ha álmodban átharapja a nyakad. A kutyáknak néha elborul az agya és akkor véged".
Ez tényleg megtörténhet?
Hogy nem kutyás volt, akivel beszélgettél, az tuti.
Ennyire ismered csak a kutyádat, hogy megingathat egy ilyen vélemény?
:D Üdv a való világban. És ezzel nem a torokátharapó-vérszomjas kutyákra célzok, hanem az indokolatlan mennyiségű idiótára.
Nem fogja átrágni a nyakad a kutyád, míg alszol, nyugodtan engedd be. Ok nélkül soha, egyetlen kutya sem támad. A kutyatámadásoknak mindig van oka, csak a tisztelt gazda nem látta előre, mert nem figyel a kutyája jelzéseire és igényeire.
Egy megfelelően kezelt, tartott, foglalkoztatott, szeretett kutya soha nem támad a gazdájára, max. ha beteg vagy nayg fájdalma van, de akkor sem a torkát rágja át, hanem vakon, reflexből harap. Nem várja meg, hogy elaludj, oson fel az ágyadra és keresi meg az ütőeredet.
Ha ilyen veszélyesek lennének a kutyák, már rég kiirtották volna őket az emberek, nem házi kedvencként tartanák :)
Amúgy vannak, akiket zavar, ha állat van a lakásban, vannak, akik szeretnek beleszólni más életébe és ha ez a kettő még némi szorgalommal is párosul, akkor kapunk olyan embert, mint aki téged rémisztgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!