Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valami gond van a kuytámmal?

Klasszikusnarancs kérdése:

Valami gond van a kuytámmal?

Figyelt kérdés

a Kutyám tegnap szült először és nehezen látja el az anyai teendőit. Szoptatni szoptatja őket, de amikor elkezdenek picit sírni a kölykök mintha megijedne elkezd fészkelődni nemtudja melyiket nyalogassa melyiket vígasztalja és a végén már ő is sír. Próbálok segíteni neki hogy a cicihez rakom a kölyköket hogy elcsendesedjenek de mintha ő akarna mindent intézni, csak hogyha ezt engedném akkor bepánikolás közbemikor körbe körbe jár eltaposná őket.

azt vettem még észre mintha az egyik kölyökkel többet foglalkozna mint a másikkal, többet nyalogajta, jobban figyel rá.

Mi van ilyenkor? vagy mi a teendő ?

2015. máj. 17. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvos eszedbe jutott már? Ezért nem kéne szaporítani! Ha jól értem, nem akarja gondozni a kölykeit. Ennek vagy az az oka, hogy a kölykök életképtelen, vagy egész egyszerűen nincsenek ösztönök a kutyádban.
2015. máj. 17. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell szaporítani.
2015. máj. 17. 13:28
 3/8 A kérdező kommentje:
okosak vagytok az a lényeg !
2015. máj. 17. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a levelet kaptam a kérdezőtől!

" Nem akarok Kommentben olyat írni hogy netán töröljenek vagy ilyesmi . A kutyám császárral szült szerinted nem jutott eszembe állatorvos te igen okos?! - és ezt honnan kellett volna tudnom, ha nem írod le?

"Szerinted én Hobbiból szaporítom ? Legyen már eszed. Mielőtt leírsz valamit kicsit gondolkozzál." - az írásod alapján nem vagy gondos gazdi. Szaporító esetleg?

" Honnan tudtam volna ha megszületik a kölyök nem lesz bent az anyai ösztön ?" - ezért kell KIVIZSGÁLTATNI!

" És ha elolvasnád amit írtam , le van írva hogy szoptatja és nyalogatja őket ! Csak mintha bepánikolna." - erről pofáztunk: nem kell szaporítani, hanem normálisan csinálni, és akkor tudnád, alkalmas-e a kutyád a nevelésre. Amelyik kutyában van ösztön, nem pánikol be.

" szerintem ne írjál semmit ha nem tudod értelmezni a szöveget ;)" - :D :D

Egyébként meg, ha valóban látta a kutyádat orvos, miért nem kérdezted meg őt?

2015. máj. 17. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:

na erre had ne válaszoljak mert lehet valami olyat írok amit tényleg megbánok :D

ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor minek írsz ide?

látod bennem volt annyi hogy nem mindenki előtt írok parasztságokat ;) hahahaha

2015. máj. 17. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:
és hozzátenném lehet előtte neked kellett volna belekérdezni a részletekbe mielőtt ilyen nagy bölcsességeket írsz , de ahogy érzed:D
2015. máj. 17. 17:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gondos gazdi ? Bocsánatot kérek, unalomból írogatok ide ... Nem volt elérhető az Állatorvos ma ne haragudj már érte.

holnapután visszük őket vissza de addig tudni akartam mi van vele. Ugyanis volt már kutyám aki szült de Ő teljesen máshogy viselkedett.

2015. máj. 17. 17:34
 8/8 anonim válasza:
Császár után legtöbbször kell néhány nap az anyakutyának, amíg feltámadnak benne teljesen az anyai ösztönök, de ha már engedi szoptatni a kicsiket utána biztos nem lesz gond, 2-3 nap és teljesen magától el fogja látni őket.
2016. febr. 17. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!