Mi baja lehet a kutyámnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy 4-5 éves törpelabradorom. Néhány napja azt vettem észre, hogy nagyon sántit és egész nap a bal lábát (a talpát) nyalogatja. Megnéztem, de nem vettem észre, hogy fel lenne dagadva, vagy valami. Tüske sincs benne. Nemtudom, mi lehet vele, kérlek segitsetek, ha tudtok!2015. máj. 16. 11:51
1/7 anonim válasza:
Mi az a törpelabrador? Labi EGY méretben van! Állatorvoshoz kellene elvinned, ügyelet van! Lehet meghúzta, vagy belement valami!
2/7 anonim válasza:
Törpelabrador?! Kérlek, mondd el milyen kutyafajtáról beszélünk! Az én kutyámnál is volt ilyen, az egyik azért mert nekiszaladt az egyik fának (kis bolond, túl hiperaktív), a másiknak meg megrándult. Pár nap után elmúlt. Bár ők csak egy kicsit sántítottak. Vidd el az ügyeletre, vagy holnap orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Kaptam egy privátot a kérdezőtől, amiben leírja, hogy törpe labrador már pedig van, és a szülei nem engedi orvoshoz vinni a kutyát, mert messze van... szóval akkor hogyan is segítsünk orvos nélkül?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát a könyvébe az van a fajhoz írva, hogy Törpe labrador :P akkor csak van olyan :) na mindegy.......
2015. máj. 16. 20:19
5/7 anonim válasza:
Törpelabrador? :D Hát ez jó, na ilyet még nem hallottam. :)
A kutya akkor fajtatiszta, ha törzskönyvezett, nem attól, hogy az oltási könyvébe mi van írva. Ilyen fajta nincsen.
Ha nem múlik a lábfájás, akkor dokival kell megnézetni, máshogy hogyan tudnánk segíteni???
6/7 anonim válasza:
A neten utánanéztem, több kérdésben is szerepel törpelabrador... Ahogy törpe németjuhász is, meg minden. ;Đ
7/7 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz, sok oka lehet. Az enyém pl. allergiás a fűre, és amikor nem is látszik semmi rajta, akkor is elkezd viszketni neki, aztán rálépni se nagyon akar. De toklász is lehet, ami befúródott a mancsba, és már nem is látszik. (Megjegyzés: a fajta tökmindegy itt szerintem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!