Milyen fajta kutya lehet? Kép lent
Az utcáról fogadtuk be, kb 1 hónapos körül lehetett. Most kb fél éves és az alábbi képen láthatjátok hogy néz ki. Én mudira tippelek, de hátha valaki felismeri más fajták jegyeit rajta.
Kép:
De édes kis denevér, egyem meg azt a jó fejét. :D
Bocsi, nem tudok érdemben válaszolni, de halál cuki. :D
Keverék, nagyon helyes :-)
Mekkora? Nekem inkább németjucisnak tűnik a feje, de tényleg lehet mudi is benne.
Mézeslábúra gondolsz? Vagy barna cifrára? Nekem képről inkább agoutinak látszik a kutyád színe (vagyis egy nagyon sötét ordas).
Egyébként igen, szőrre is inkább jucis mint mudis. Persze egy mudi keveréknek akármilyen szőre lehet, és elég heterogén a fajta ilyen szempontból, de elvileg hosszabbnak és legalább hullámosnak kellene lennie a szőrének.
Méretre ha fél évesen 40 centi, akkor még beleférne, ha kan (tekintve, hogy bőven van túlméretes mudi is), ha 50, és még nő ugye egy 5-6-7 centit valszeg, akkor vagy valami nagyméretű fajta a többi felmenője, vagy ez is inkább németjuhászra utalna.
Persze az is lehet, hogy hetedíziglen keverék, de mindenképp egy jól sikerült kiskutya :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!