Hogy alakítsuk úgy át a házat hogy a kutyáknak is jó legyen meg nekünk is?
1. Konyhába biztos nem engednék be kutyát.
2. Nálunk az ilyen "kutyaszoba" (macskapárhuzammal) nem működött, nem töltöttünk ott sok időt (mondjuk nekünk ideiglenes, kényszermegoldás volt)
3. Amíg volt kutyánk, a kövezett előszobába és a nappali parkettás részére volt bejárása (az előszobában aludt, este meg a nappaliban volt velünk, mindkét helyen volt egy-egy szőnyeg neki)
A kutyaajtó jó ötlet:), bár én nem merném megtenni, egyrészt az esetleges betörők (ha nagytestű kutyáról van szó), másrészt a rágcsálók miatt. Én a garázsba vezetném be a kutyaajtót, és ott alakítanék ki egy részt nekik, de inkább csak azért, ha nem vagyok otthon, akkor ott lehessenek. A szabadidőmet biztosan nem tölteném a garázsban...
Nálunk csak a folyoson lehet anmi ajtoval el lehet zárni csak is kizárolagosan ott lehet mind a kettö és csak is éjjel
nappal kint a helye kutya nem ember.
két nagy méretü kutya (amugy kint is hagyná,m öket csaka férjem nem engedi.
tegnap festettem ujra az elöszobát és most nézek valami burkolatot a falra mert heroltom van a foltoktol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!