Ma meg karmolt a kutyám, nincs még be oltva mert még pár hónapos szerintetek lehet vmi bajom? Párom ijezget h megveszedek
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 19:37
1/14 anonim válasza:
Max annyi lesz a bajod, hogy férges leszel, ha ő is férges..
2/14 sippara válasza:
Látom azzal, hogy írástudatlan felnőtt leszel, nem ijesztgettek eleget.
3/14 A kérdező kommentje:
Most nem maccerára volt szükségem!! Ha nem tudsz válaszolni akkor miért kommentelsz?? Szerintem nem a helyesírásomról tettem fel kédést!
2015. máj. 13. 19:44
4/14 anonim válasza:
Mennyi idős, és miért nincs beoltva? Hat hetesen kell megkapnia az első oltást, aztán 8 hetesen a következőt!
5/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Engem macska karmolt meg, ugyan úgy kicsi volt és nem volt beoltva, mégse lett semmi bajom. De ha nagyon zavar, menj el egy dokihoz és kérdezd meg tőle.
6/14 anonim válasza:
A veszettség első tünete a pocsék helyesírás. Szerintem menj orvoshoz, adass szurit a sejhajodba.
7/14 anonim válasza:
Drága kis szívem a veszettség a nyálban van,ha veszett az eb. Így ha egy veszett kutya megharap a véráramba jutnak be a kórokozók a nyál által.
Mi az,hogy pár hónapos és nincs beoltva?
8/14 anonim válasza:
A veszettség nyállal terjed, a karma által ejtett seb max elfertőződhet.
9/14 anonim válasza:
Nem leszel veszett. A karmolást pedig fertőtlenítsed le,.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Aazoknak is akik csak azért írnak h okosnak tűnjenek a helyesírási dolgokkal!! De ha arra lesz szükségem azon nyomban felkeressem őket!! 😃😃😃
2015. máj. 13. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!