Kutyajegy vonatra?
Azt tudom, hogy buszra a teljes árat kell fizetni, de vonaton hogy van ez? Vonatra is teljes árat kell fizetni? Szegedről Pestig (Nyugati) mennyibe kerülhet?
Ugye azért ez hosszab utazás, és tudom, kell szájkorás a kutyára, szoktam is használni buszon, de egy hosszabb utazás során azért levehető néha inni, nem?
Kerestem neten választ, de nem találtam egyértelműen.
Köszönöm a választ.
Az én kutyám nagyon sokat iszik, csak azért. De vannak fél napos utak is, akkor azért nem árt megitatni szerencsétlent... :D
Itt beírsz minden adatot, és a legördülő listában kiválasztod az "élőállat viteldíj" opciót, és megmondja, mennyi az annyi.
855ft,jegyvizsgalo vagyok,most neztemmeg a gepen.Szajkosar legyen a taskadba de nem kell rarakni,en se teszem mikor a vizslammal utazok.
Csak ic-re nem viheted,gyorsvonatra felmehet.
Ha kistestű akkor ha leteríted a szeket felmehet melled,ha nagy akkor is ha elfer:),csak legyen alatta vlami pled fele,h ne kozvetlen az ulesen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!