Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a hirdetés szaporítótól...

Ez a hirdetés szaporítótól van ugye?

Figyelt kérdés

[link]

:(:(

2010. febr. 24. 08:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
na igen, ha valaki akárkinek nem ad el kölyköt, akkor az egész kennelnyi kutyát nem egybe hírdeti az expresszen...
2010. febr. 24. 11:02
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Jah, az áruk is rendben van egyébként. kölyköt 14-25-ért látni, felnőttet 30-35-ért...
2010. febr. 24. 11:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Ezen én is csodálkoztam, hogy 150e-ért 6kutya. Az én 1 db sharpeiemet 140e-ért vettem a Bluexus Elite Blue kennelből.:S Szerintem egy rendes tenyésztő igényes, tiszta helyen tartja a kutyáit, és nem egy ilyen műhelybe.
2010. febr. 24. 11:39
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Egyértelműen szapi. Gongolj bele, mekkora sokk egy vemhes szukának, hogy hirtelen drasztikusan megváltozik az élete O.o Egy tenyésztő a kutya érdekeit nézti elsősorban, nem a pénztárcájáét. Meg a kennel sem az a hűű de faja. Ennyi kutyának kicsi, nem védett, nincs lehetőség az elvonulásra stb. Pláne ha még az anyaállatot sem szeparálja el.. Láttam én már luxus szaporítást is, na ez nem az, pláne nem tenyészet
2010. febr. 24. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen szaporító. Csak vegyétek a fáradtságot, és a googleba írjátok be a telefonszámát. A kiskutya.hu-n 2009.dec.21-i dátummal:

Shar-pei kiskutyák 8 db fiúk lányok krém vörös platina színekben törzskönyves szülőktől oltva féregtelenítve igény szerint törzskönyvezve azonnal elvihetők!

Békés Megye Békés

Irányár.: 15.000 Ft

Tel: 0620-958-4167

2010.02.23 expressz hirdetés:

Máltai selyem kiskutyák 2 db kan 6 hetesen oltva féregtelenítve igényes gazdinak eladók!

Békés Megye-Békés

Ár: 40000

Tel: 0620-958-4167

2010.jan.17 :

[link]

Francia Buldog kiskutyák (kifogástalan fajtajellegekkel) csíkos, fekete-fehér mellfolttal, és fehér-fekete folttal, 5 kan 2 szuka oltva féregtelenítve szerető gazdiknak eladók.

Ár:40000Ft

Békés Megye-Békés

Tel:0620-958-4167

Ez ám a kutyagyár XD

2010. febr. 24. 12:34
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

Annyira nevetséges volt itt néhány válaszoló aki azt akarta bizonyitani,hogy ez egy elismert tenyésztő és,hogy mi féleszűek vagyunk.

Ez a nagyon jó "tenyésztő" vagy 10 fajta kutyát "tenyészt" és azt mondjátok,hogy milyen jó helyen vannak tartva?Ja nagyon egy pici,lacsakos,helyen van 8 kutya,vemhesen adja oda őket.1 db játék nincs bent nekik..leri róla,hogy szaporitó 6 db kutyát d 150ezer forintért??ez normális?egy tüzelés előtt álló kutyád ad oda?Egyébként én majd felhvom ezt a "tenyésztőt" és beszélgetek vele.

2010. febr. 24. 12:42
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
utolsó: szerintem se jó tenyésztő, de ha már valami pozitívumot mondhatunk neki, a kutyák legalább nem egy szaros disznóólban vannak, mint sok más hirdetésben a fényképen... :(
2010. febr. 24. 12:48
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Egy korábbi kommentre írom csupán. Mindenk ki van akadva ha valaki fajtatiszta helyett a fajtiszta kifejezést használja. Akkor legyünk tisztában ezzel is: a kutya igenis FIAL, bár valóban nem nyúl, de annyi közös van bennük, hogy mind két faj több utódot hoz világra. Az ellik kifejezést azoknál az állatoknál használjuk, ahol egy szaporulat várható, pl.:ló. A szül kifejezés pedig főleg emberre vonatkozik, de az állatorvostan is használja.( állattenyésztő agrármérnök, kynológus)
2010. febr. 24. 12:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja! És még azt is odaírta zárójelben, hogy kínai harcikutya. Jóérzésű ember tuti nem is áll szóba ilyen alakkal, ezért megpróbál a bunkókra hatni a harcikutya szóval. Nem bántom a harcosok gazdáit (nekem is volt bullterrierem), de tudom hány ember vesz felvágásból ilyen fajtát sajnos.
2010. febr. 24. 13:44
 20/25 anonim ***** válasza:
35%

"Az én 1 db sharpeiemet 140e-ért vettem a Bluexus Elite Blue kennelből.:S"

Én nem azt várom el egy tenyésztőtől, hogy drága kajával etesse a kutyát, hanem hogy egészségessel, ezt viszont innen nem tudom megítélni, hogy teljesül-e.

"Ez ám a kutyagyár XD"

Mea culpa.

:(

2010. febr. 24. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!