Igaz, hogy amelyik kutyának foltos a szájpadlása az fajtiszta?
az első két válaszoló arra gondolt, hogy MINDEN kutya fajtiszta, hiszen kutya és nem kutya róka keveréke... a fajtiszta és a fajTAtiszta nem egy!!! erre figyelj! :)
amúgy én sem tudom, az enyém keverék és foltos a szájpadlása.
Néhány napja írta be valaki itt ezt a bődült marhaságot.
Nekem van még a gyűjteményemben néhány ilyen:
Pl.: nem szabad meleg ételt adni a kutyának, mert veszett lesz. (biztosan tele van a húsleves veszettség vírusokkal, amik hőre támadnak)
Ja, bocsi, nem, azt pont fordítva írták.
Most aztán fel van adva a lecke szegénynek:))
Nagyon sokat tudsz a kutyákról,de a legfontosabb és legalapvetőbb dolgot azt nem :D
Semmi köze a szájpadláásnak a fajtatisztaság megállapitásához.Szóval ezt nyugodtan megmondhatod az osztálytársadnak,hogy semmi köze nincs egymáshoz :)
Igen igaz mivel minden kutya fajtiszta! Szerintem meg nem tudsz olyan sokat a kutyákról...
Viszont az nem igaz h csak a fajtatiszta kutyáknak egyszínű a szájpadlása. Általában azoknak a kutyáknak foltos a szájpadlása, amelyeknek foltos a bundája, legyen bármilyen fajta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!