Miért van az, hogy egy idézetes oldalt, amiből több ezer van,9000000-an like-olják, ezt az oldalt meg csak 41-en? Szerintetek ez a kutya valódi?
Boo-ért azért vannak annyian oda, mert különleges: eleve ritka kutyafajta, ráadásul még a bundája is egyedi (mondjuk én személy szerint frászt kapok tőle, nagyon nem szép egy pomi ezzel a szőrrel), meg őt sokan posztolják, "reklámozzák" így ismert.
De ott van Demény is, őt is sokan ismerik, de ő meg azért különleges mert a posztok/blogbejegyzések tanulságosak, viccesek, illetve arra biztatják az embereket hogy segítsék a gazdátlan kutyákat, tehát van mondanivalója.
Ez a tacskós meg szerintem azért nem népszerű, mert nincs mondanivalója, illetve nem is különleges. Az hogy valaki kitesz amatőr fotókat és odaírja hogy "épp eszek" vagy "na most játszok" azt bármelyik gazdi meg tudná csinálni. Persze ezzel nem bántani akarok senkit, mert attól még aranyos, de nem lesz ettől olyan ismert ha ez lenne a cél.
2.-al egyet értek.
Nincs akkora mondanivalója.Ha a fotók, videók profik lennének,meg különleges helyeken lenne lefotózva a tacsi talán érdekesebb lehetne. De így..tök cuki meg minden.De nem mozgat meg semmit bennem ez az oldal.
pl ebben a vidiben jó trükkök vannak,jó a videó minősége
https://www.youtube.com/watch?v=WK6MkxA0isw
pl ilyen fotók
A fotók,videó minősége is már felkelti az emberek figyelmét.
Ezt a fotót én csináltam a kutyusomról, címe "nem én voltam" szóval ha jó pillanatú fotókat rak fel jó szöveggel,címmel akkor már az is érdekelheti az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!