Kutya gyomorproblema?
Sziasztok!
Van egy 9 honapos nemetjuhaszom. Csutortok delutan nem sikerult megmentenem tole egy rongydarabot (kb. 10 x4 centis) es lenyelte. Semmi baja nem volt a kutyanak, szeklete normalis, eszik iszik nem hanyt egyaltalan, es azota sem. Viszont ma megy a hasa. Penteken kapott egy Bravecto ragotablettar kullancs ellen amin szinten ott van a hasmenes mint mellekhatas, mondjuk eleg keves szeklet jon mivel o mar csak napi 2x eszik. A rongydarabbal meg nem talalkoztam. Az orvosunk annyit mondott, hogyha lathatoan etvagytalan lesz vagy hanyni kezd a kicsi, akkor menjunk el hozza. Van valami tanacsotok? :( Kezdek aggodni. Semmilyen mas tunet nincs csak a hasmenes, de az relative keves ami urul belole hasmenes gyanant, plusz azt betudhatnam a Bravectonak is. Valaki valami otlet?
Ne aggódj, szépen ki fog jönni. Az én kutyám rendszeresen megeszi a rongyokat, a múltkor egy fél lepedőt zabált fel mire észre vettem. Még soha semmi baja nem volt tőle.
Ha felpuffadna a hasa és láthatóan fáj neki, akkor vidd orvoshoz. Esetleg ha nagyon izgulsz, akkor elviheted most is és megnézik, hogy hol tart a rongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!