Tudtok jó kutyaiskolát a III. kerületben? Én Római fürdőn lakok.
Figyelt kérdés
Fél éves Westie kutyusom van, ma megnéztünk egy kutyaiskolát, de nem nagyon tetszett. A lényege az lett volna hogy hetente háromszor délelőtt vigyük oda a kutyát és akkor majd délután (nekem suli után) visszamehetünk érte. Addig ők idomítják (valami olyat mondott a nő hogy a kutyáknak van egy fájdalompontjuk és ők majd annak segítségével megtanítják az alapokra)És azért kell otthagyni egy fél napra mert a kutyák csak 15 percig képesek odafigyelni. Hát nem is tudom... Én még megnéznék pár iskolát. Ha tudtok olyat amibe nincs ilyen fajta idomítás akkor kérlek írjatok.2015. máj. 10. 11:10
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Bocsi, ajánlani nem tudok, de oda, ahol ma voltál vissza ne vidd:O Valami totális kontár lehet az illető. Olyan helyre se vidd, ahol leadod, és majd megnevelik. Neked kell együtt élni vele, neked kell tudnod, hogy hogyan kell nevelni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét válaszolónak. -Második válaszoló-én is így gondoltam, hogy itt valami nem stimmel, de köszi hogy ráerősítettél erre. :)
2015. máj. 10. 18:10
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
szia! bár picit messze van,de mi az akela suliba járunk ami a 15.kerületben van és nekünk is kölyök westienk van. nagyon jó iskola, csak ajánlani tudom! ovira járunk, de aztán amikor 8 hónapos lesz, megyünk majd a kezdő tanfolyamra is, mert ő is és mi is nagyon szeretünk lejárni,okosodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!