MI a különbség? A két fajta táp között?
Mi a különbség a tápok között?
Happy dog CROC teljeskiörlésű gabonából illetve, vs. Happy dog SZÁRAZELEDEL kutyáknak teljes kiörlésű gabonából?
cROC VS sZÁRAZELÉEDEL?
nomrális válszokat várok, thx
Én írtam a happy dog importőrének, hogy mondja el mi a különbség, de sajnos nem hogy nem kaptam kielégítő választ, hanem még jobban összezavarodtam. Kijelentett egy mondatot, amit megmagyarázott ugyanazzal a mondattal. :D Vagy nekem vannak szövegértési gondjaim. :D
Részlet a válasz e-mailből: "állati lisztet nem tartalmaz (állati liszt: amely a levágott állatból származó minden fehérjét tartalmaz, mint például csontok, ízületek, pata stb.). A Happy Dog eledelek kizárólag kiváló minőségű húsból készült lisztet tartalmaznak" LOL
Érterm..köszi..
hát igen..a normál happy dog 12,15ezer között mozog, a croc, pedig 10kiló 4000 most a fresshnapfban, vagyis valentinnapkor annyivolt, és gondoltam, vmi nics rendben, nem lehet olyan jó minősigű, mert akkor nem lenne 4ezer...köszi, ha valaki még tudja írjátok meg léccii!!
nemtom
de a szárazeldel nem olyan jó :S olyan szmjas lesz:O :D:D:D:D :):):):)
helló!
nem linkelnéd be a 2 terméket?
én nem vok otthon happy dogból, mert nem tartom jónak, de rákerestem.
a croqnak is van többféle típusa.
diétás, normál stb.
nem tudom melyikre gondoltál, melyik 2 tápra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!