Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki kóstolta már a kutyakon...

Valaki kóstolta már a kutyakonzervet?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen íze volt?
2015. máj. 10. 09:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jó nyilván nem haltok meg , de akkor is érdekel minek megkóstolni ? :)
2015. máj. 22. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én kíváncsiságból kóstoltam meg. Jó szaga volt, miért ne? Mindig átveszem kicsit az állataim ízlését; gyerekkoromban tengerimalacom volt, akkor a zsenge zöld fű láttán szaladt össze a nyál a számban :D Bár azt nyilván nem álltam neki legelni, isten tudja, mi pisilte le. A sünjeimtől elkezdtem gusztának látni a nagy kövér gyászbogárlárvákat meg a hízott babapatkányokat (nem, ezeket se kóstoltam meg, teljesen hülye azért nem vagyok); most nyers húst kapnak a kutyáim, megkívántam tőlük a csirkezúzát, főztem magamnak egy zúzapörköltet, aztán rájöttem, hogy hiába guszta, még mindig nem szeretem, úgyhogy meg se ettem. De a zöldségmixükre is csorog a nyálam, pedig azt se enném meg, csak olyan szép egészséges meg színes a tálban a három kiló tök, uborka, cékla, miegymás. A kutyatáp viszont nem volt gusztustalan, ezért abba belekóstoltam. Az összetétele sem gáz, semmi olyan nincs benne, amit más tálalásban ne ennénk meg. Hús meg szénhidrát, mint egy szelet hús körettel.
2015. máj. 22. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Én a kutyám Brit tápjából kapok be néha-néha egy-egy szemet, elropogtatom, nem is rossz :)
2015. máj. 22. 13:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért van ráírva, hogy emberek ne egyék, mert a gyártó nem szeretné, hogy emberek b...gassák a hülye problémáikkal. Mivel kutyatáp, így ezzel az egy nyomorult mondattal simán ki lehet zárni minden felelőssèget az iránt, aki beleeszik, úgy, hogy ez nekik lényegében semmibe nem kerül. Még jó, hogy ráírják. Ettől még nem lesz veszélyes a fogyasztása. Ami hosszú hónapokig eláll, az nyilván nagyjából steril, úgyhogy ezzel nem lehet gond, az összetételében meg semmi olyan nincs, amit ne ehetnénk meg.
2015. máj. 22. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Amennyiben csontlisztet és egyéb nyalánkságokat szeretnél enni, akkor hajrá, de nem igazán ajánlom! :)
2015. máj. 22. 16:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Léteznek ennyire hülye emberek a világon ? (költői kérdés) Szóval pl a cigaretta gyár is rá írja a a dobozokra a cigaretta impotenciát okoz meg a hasonló szövegeit így van azért hogy kizárjon minden felelősséget. azért mert ezek a termékek károsak az emberre nézve. Ha rá van írva a kutya kajára akkor az sem véletlenül. Én még emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszereken nem olvastam hogy nem ajánlott.
2015. máj. 23. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
attól nem lesz bajod, hogy megkóstolod
2015. máj. 23. 17:54
 18/20 anonim ***** válasza:

#16 - Embernek szánt kajára hogy a francba írhatnák rá, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas? Ennyire nem lehetsz idióta. De egy kutyakajára persze, hogy ráírják, amikor nem is ember a célcsoport.

Magyarázd már el légyszi, mégis mitől lehetne bajod a kutyakajában.

2015. máj. 23. 22:48
 19/20 anonim ***** válasza:
18as na ne menjünk bele hogy ki az idióta :D De egyél belőle jó sókat :DD
2015. máj. 24. 00:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Én azért kóstoltam meg, mert egy, jó illata volt, kettő kíváncsi voltam.

Hogy idióta, meg ostoba lennék? Hát nem tudom, eddig ezekkel a jelzőkkel nem illettek, de mindent meg kell tapasztalni :) Inkább kíváncsiságnak mondanám.

Amúgy meg, kérlek olvasd el az összetevőjét egy kutyakajának, meg pl az általam említett májkrémeknek, amikre hasonlít az íze. A mi, emberi fogyasztásra szánt májkrémünk sokkal több olyan anyagot tartalmaz, ami egészségtelen ránk nézve, mint a kutyakonzerv.

A csontlisztes kiakadásodra meg annyit reagálnék, hogy láttad te már, hogy miből készül a virsli? Vagy amikor hurkát eszel nem zavar, hogy az egy állatnak a bele, és jól tudjuk szerintem, hogy abban a bélben mi volt azelőtt, hogy a szorgos kezek ki ne mosták volna, és ne töltötték volna meg hússal. Esetleg gumicukrot szoktál enni? ;) Igazán vicces a gumicukor egyik alap hozzávalója. Vagy más kultúrákban pl patkányokat esznek, meg rovarokat... ezekhez képest a csontliszt semmi...ennél még a mosatlan gyümölcs is nagyobb rizikófaktor. Nem kell rögtön a másikat ledegradálni, meg becsmérelni, te nem kóstolnád meg, és pont. Biztos, hogy te is csináltál már olyat, amire meg én, vagy más konzervkóstoló mondaná, hogy fúj, ez undi..

2015. máj. 28. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!