Valaki kóstolta már a kutyakonzervet?
#16 - Embernek szánt kajára hogy a francba írhatnák rá, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas? Ennyire nem lehetsz idióta. De egy kutyakajára persze, hogy ráírják, amikor nem is ember a célcsoport.
Magyarázd már el légyszi, mégis mitől lehetne bajod a kutyakajában.
4-es vagyok.
Én azért kóstoltam meg, mert egy, jó illata volt, kettő kíváncsi voltam.
Hogy idióta, meg ostoba lennék? Hát nem tudom, eddig ezekkel a jelzőkkel nem illettek, de mindent meg kell tapasztalni :) Inkább kíváncsiságnak mondanám.
Amúgy meg, kérlek olvasd el az összetevőjét egy kutyakajának, meg pl az általam említett májkrémeknek, amikre hasonlít az íze. A mi, emberi fogyasztásra szánt májkrémünk sokkal több olyan anyagot tartalmaz, ami egészségtelen ránk nézve, mint a kutyakonzerv.
A csontlisztes kiakadásodra meg annyit reagálnék, hogy láttad te már, hogy miből készül a virsli? Vagy amikor hurkát eszel nem zavar, hogy az egy állatnak a bele, és jól tudjuk szerintem, hogy abban a bélben mi volt azelőtt, hogy a szorgos kezek ki ne mosták volna, és ne töltötték volna meg hússal. Esetleg gumicukrot szoktál enni? ;) Igazán vicces a gumicukor egyik alap hozzávalója. Vagy más kultúrákban pl patkányokat esznek, meg rovarokat... ezekhez képest a csontliszt semmi...ennél még a mosatlan gyümölcs is nagyobb rizikófaktor. Nem kell rögtön a másikat ledegradálni, meg becsmérelni, te nem kóstolnád meg, és pont. Biztos, hogy te is csináltál már olyat, amire meg én, vagy más konzervkóstoló mondaná, hogy fúj, ez undi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!