Lehet valami bajuk? Egy héten egyszer adok a kutyáimnak 1 cikk csokit.
Kenyeret... hát inkább, mint a csokit. Bár a kutyának nem kenyéren kellene felnőni. A kenyéretetésben annyi értelmet látok, hogy ha jó rágós a héja, akkor elnyammognak rajt.
Nem szeretnélek megbántani, de jobb lett volna utánaolvasni valahol, hogy hogy kell tartani a kutyát, mielőtt belefogsz, etetés stb.
pl.: [link]
Ha szénhidrát kell a kutyának, akkor már rizs. Bár a kenyér nem olyan eget rengetően rossz, de mégse kutyának való.
Jó, tényleg nem piszkálódni akartam, mert nem kötök bele mindenfélébe. Csak a csokin ütköztem meg, mert az nagyon rossz. A kenyér nem annyira, ha nem felvizezve kapják, hanem van mellette még vmi értékesebb tápanyag is.
Egyébként én is adok nekik kenyeret. Ha húst főzök nekik, a levébe áztatok egy kis kenyeret, meg borsót, répát főzök bele. Így már jobban hangzik, nem?
Bár gondolom, hogy nem csak azzal tömöd, akkor nem édeklődnél, hogy mi a jó a kutyáknak.
Finom jutalomfalatot akarsz nekik adni? Adj nekik SAJTOT. :-) Hm, nagyon fini, nagyon szeretik, értékelik, és az nem mérgező, mint a csoki.
A csokit nem tudjk megemlszteni, bizonyos mennyiség fölött pedig belehalnak. Ha szereted a kutyáidat, akkor se csokit, se másmilyen édességet SOHA nem adsz nekik.
A kutya nem igényli a változatosságot. Ha 10 éven keresztül minden nap ugyanazt kapja, akkor is jó étvággyal eszi.
Kenyérrel felesleges tömni, semmi tápláló nincs benne. Szárazon adhatsz neki, az tisztítja a fogait.
Én is adtam csokit az egyik kutyámnak. Tejcsokit, abban kevesebb az az izé, amit olyan szépen tudományosan leírtak. Még válogatott is, mert a tibicsokit undorral kiköpte, csak a milka ízlett neki.:) 15 évet élt.
Adj neki sajtot, virslit, parizert, huslevesbe fött zöldséget, ha megeszi sárgarépát, almát, gyümölcsöt.
Csokit ne ... mindenki leírta.
A kenyér sem túl egészséges.
Nem értem a mai embereket,igaz én fiatal vagyok,de kutyacsoki?kutyacsipsz?kutyaruha?kutyacipő??STB.
miért nem lehet neki inkább jó minöségű tápot adni a sok hülyeség miatt?.Acana,Royal stb..
A kutya boldogabb lenne ha csak ezt kapná,mint,hogy kutyacsokit vagy sima csokit.A kutya nem arra gondol,hogy jaj de kedves a gazdim,hogy kapok csokikát.Hanem arra,hogy egyen valamit,ami tápanyaban és vitaminban gazdag.Akinek meg nincs rá pénze az meg főz neki meg akkor is megadja a vitaminokat és nem mérgezi,miért kell néhány embernek ezt tennie??Azt hiszi,hogy ez neki jó?Az helyett,hogy ilyeneket találsz ki etesd rendesen és ne hülyeséégeken törd a fejed.És mielőtt kutyát veszünk/kapunk/befogadunk nem ártana kicsit utána nézzünk s legalább azt megnéznii,hogyan etesük.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!