Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet valami bajuk? Egy héten...

Lehet valami bajuk? Egy héten egyszer adok a kutyáimnak 1 cikk csokit.

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kenyeret... hát inkább, mint a csokit. Bár a kutyának nem kenyéren kellene felnőni. A kenyéretetésben annyi értelmet látok, hogy ha jó rágós a héja, akkor elnyammognak rajt.

Nem szeretnélek megbántani, de jobb lett volna utánaolvasni valahol, hogy hogy kell tartani a kutyát, mielőtt belefogsz, etetés stb.

pl.: [link]

Ha szénhidrát kell a kutyának, akkor már rizs. Bár a kenyér nem olyan eget rengetően rossz, de mégse kutyának való.

2010. febr. 23. 20:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Kutya eledelt kapnak csak azt gondoltam hogy egy kicsit változatosabb így
2010. febr. 23. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Jó, tényleg nem piszkálódni akartam, mert nem kötök bele mindenfélébe. Csak a csokin ütköztem meg, mert az nagyon rossz. A kenyér nem annyira, ha nem felvizezve kapják, hanem van mellette még vmi értékesebb tápanyag is.

Egyébként én is adok nekik kenyeret. Ha húst főzök nekik, a levébe áztatok egy kis kenyeret, meg borsót, répát főzök bele. Így már jobban hangzik, nem?

Bár gondolom, hogy nem csak azzal tömöd, akkor nem édeklődnél, hogy mi a jó a kutyáknak.

2010. febr. 23. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Finom jutalomfalatot akarsz nekik adni? Adj nekik SAJTOT. :-) Hm, nagyon fini, nagyon szeretik, értékelik, és az nem mérgező, mint a csoki.

A csokit nem tudjk megemlszteni, bizonyos mennyiség fölött pedig belehalnak. Ha szereted a kutyáidat, akkor se csokit, se másmilyen édességet SOHA nem adsz nekik.

2010. febr. 23. 21:18
 15/19 Akiteki ***** válasza:
60%

A kutya nem igényli a változatosságot. Ha 10 éven keresztül minden nap ugyanazt kapja, akkor is jó étvággyal eszi.

Kenyérrel felesleges tömni, semmi tápláló nincs benne. Szárazon adhatsz neki, az tisztítja a fogait.

Én is adtam csokit az egyik kutyámnak. Tejcsokit, abban kevesebb az az izé, amit olyan szépen tudományosan leírtak. Még válogatott is, mert a tibicsokit undorral kiköpte, csak a milka ízlett neki.:) 15 évet élt.

2010. febr. 23. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki sajtot, virslit, parizert, huslevesbe fött zöldséget, ha megeszi sárgarépát, almát, gyümölcsöt.

Csokit ne ... mindenki leírta.

A kenyér sem túl egészséges.

2010. febr. 24. 06:16
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem a mai embereket,igaz én fiatal vagyok,de kutyacsoki?kutyacsipsz?kutyaruha?kutyacipő??STB.

miért nem lehet neki inkább jó minöségű tápot adni a sok hülyeség miatt?.Acana,Royal stb..

A kutya boldogabb lenne ha csak ezt kapná,mint,hogy kutyacsokit vagy sima csokit.A kutya nem arra gondol,hogy jaj de kedves a gazdim,hogy kapok csokikát.Hanem arra,hogy egyen valamit,ami tápanyaban és vitaminban gazdag.Akinek meg nincs rá pénze az meg főz neki meg akkor is megadja a vitaminokat és nem mérgezi,miért kell néhány embernek ezt tennie??Azt hiszi,hogy ez neki jó?Az helyett,hogy ilyeneket találsz ki etesd rendesen és ne hülyeséégeken törd a fejed.És mielőtt kutyát veszünk/kapunk/befogadunk nem ártana kicsit utána nézzünk s legalább azt megnéznii,hogyan etesük.

L

2010. febr. 24. 09:39
 18/19 anonim ***** válasza:
CSOKIT NE! Nekem 1x lelopta a számítógép mellől, megette (igaz a negye dkocka sem volt) nincs semmi baja de mérgező. kenyeret adhatsz neki, baja nem lesz tőle. De kutyacsoki???? Jézusom...akkor már jutalomfalat vagy valami igazán finom házi kaja vagy sajt meg ilyenek. Az enyém még a chipset eszi meg ha elszórja a tesóm de abból si 1-2 kis "szálat" vagy mit.
2010. febr. 24. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor csoki helyett sajtot kapnak majd.
2010. febr. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!