Mit tesztek ha megláttok az utcán egy kutyát? :D
Sziasztok!
Én 2 éve befogadtam egy kutyát, úgy vaol, hogy ideéglenesen maad itt mert szuka és nekünk meg volt egy kanunk. Azért kérdezem mert kíváncsi vagyok ti mit tennétek! A kutya kiderüld honnan van és kidobták azért mert nemugatott, egyébként golden retriever és labrador keverék. Az egész család nahyon megszerette és ittvan még mindíg! (Málna lett a neve) :D Nagyon okos kutya, tud úszni, labzázni meg szabadon sétálni és jár kutyasuliba is.
Köszi! Nem tudom egy ember miért vesz kutyát ha nem gondozza vagy ilyesmi, olyan sok ember van aki kidobja ok nélkül. Én a kutyámat úgy szeretem, hogy nem tökéletes. Egy kutya sincs ami az lenne (szerintem).
Én 13 vagyok és nekem a szüleim mondták , hogy hozzam be és itt is maradt.Most van 2 törzskönyves belgajuhászunk.
Hazaviszem, aztán órákig hallgatom, hogy veszekszik velem a fiam, hogy már megint begyűjtöttem egy kóbor kutyát.
Utána nekiállok plakátolni és keresni a gazdiját.
Ha tudom, megetetem, megitatom. Megnézem, hogy van-e biléta a nyakában, vagy a nyakörvébe van-e írva telefonszám. Ha van, hívom a gazdit (ó, mennyit ültem így 1-1 kutyával a gazdira várva...).
Ha semmi azonosító, lefényképezem, és felrakom a netboardra.
Ha úttesten kolbászol vagy veszélyes helyen, elterelem onnan.
Sajnos hazavinni nem tudok kutyát, csak ezeket tudom megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!