Mit gondolsz erről? Neked is lelkiismeret furdalásod lenne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel: van egy kutyád (nagytestü) akit kint tartasz. Veszel egy szobakutyát. Nem éreznéd magad rosszul,hogy az egyik bent van a melegben a másik pedig kint? Én valahogy nem érezném jól magam.. és ti,hogy vagytok ezzel?2010. febr. 22. 16:21
11/21 anonim válasza:
Figyeljetek a kutyáknál eleve nincs egyenlőség, ha hahóó rangsorban élnek! Ezért nem is létezhet náluk kivételezés! Hiszen eleve nem ugyanannyi jár nekik. Miért hiszitek hogy kint lenne egy kutyának az kínzás!?
12/21 anonim válasza:
16:50 nem értesz hozzá. ezzel vigyázni kell mert sok kutya nagyon érzékeny az ilyesmire.
13/21 anonim válasza:
Az enyémek meg IMÁDNAK kint lenni biztos utálnak engem és mutáns kutyák! Biztos azért utálnak mert kutyaiskolába viszem őket meg terelni és azért nem akarnak mindig bent lenni -.-" Na nehogy már ennyi túlérzékenyek és szűklátókörűek legyetek....
14/21 anonim válasza:
Bocs, egy kutyás melett nőttem fel és 10 éve kutyázom én is. Elnézést hogy nem értek hozzá. Az a kutya érzékeny akinek nem te vagy a főnöke 100%-ban. Vagy abban az esetben ha nem a rangsorban legfeljebb levő kutyát engeded be, de érdekes nálunk még ezzel sincs baj, mert a másik tudja hogy ez nem jelent semmit én pedig felettük állok. Úgyhogy gondolkozz mielőtt valakit nem hozzáértőnek titulálsz.
16/21 anonim válasza:
16:55 jaaaj már 10 éve kutyázok most essek hasra vagy mi?:D van egy pár ember aki egész életében nem tudta megtanulni a szakmáját rendesen szóval ez valamit is számít hogy te itt mióta kutyázol??:D nekem is legaélább 15-20 éve folyamatosan vannak kutyáim, és az átélt tapasztalataimat osztom meg. érző lények és láttam már depressziós kutyát ilyen vagy hasonló dolog miatt
17/21 anonim válasza:
Szerintem is érző lények, de elsősorban rangsorban élő lények. Ha egy kutya depressziós akkor a gazdája rosszul csinál valamit és nem azzal van baj ha "kivételezik" csupáncsak az az a pont ahol kijön hogy a gazda elrontott valamit!!
18/21 Akiteki válasza:
Nem csak Te éreznéd rosszul magad, de a nagy folyamatosan féltékeny lenne a kicsire, aminek előbb-utóbb bunyó a vége.
19/21 anonim válasza:
17:15 szóval ha te depresszió vagy akkor anyád elrontott valamit? :D
20/21 anonim válasza:
én nem. Van 2 kinti kutyánk, soha nem laktak bent, nem is akarnak(viharban volt h behoztuk, de ki akartak menni, melegük volt). Bentre viszont csak pici kutyát engednék, ha vennék a kintiek simán elfogadnák h a kicsi bent lakik. A macskát is nap mint nap látják ahogy ki-be járkál.
Ők így szokták meg és tapasztaltam a fent írt esetben h ha választhatnának se jönnének be, szeretik az udvart, ott van dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!