Van egy cicám a lakásba és szeretnék mellé egy francia buldogot vagy egy mopszot?
menyire jó ötlet ez szerintetek ? melyik lenne alkalmasabb a cica mellé ?
melyikkel van több ,,gond,, a mopszal vagy a buldoggal ?
irjatok róluk pár sort ,h milyenek . netröl én is el tudom olvasni ,de személyes tapasztalatok érdekelnének :)
nem tudnám vinni suliba .
nekem még nem volt kutyám ,de férjemnek igen .
minoségi kaját kapna ,ahogy a macskám is .
sokat tudák vele lenni ,mint irtam egész nap itthon vagyunk .3 séta min. meglenne ,kutya nélkul is megvan :)
a megvetelére sok pénz tudnák áldozni ,tehát jo helyrol hoznám mindenképp ,de arra nem szeretnék sok pénzt költeni ,hogy havonta állatorvoshoz futkossak BETEGSÉG miatt.
Sajnos mindkettő elég beteges fajta. Ilyen tekintetben mindegy, melyik a két fajta közül. Ennek (mármint a betegségek) esélyét csökkenti a jó helyről való vásárlás, de nem zárja ki. Szemproblémák, bőrproblémák jellemzőek, illetve a nehézlégzés a nyomott orr miatt - ezért a hőséget nem bírják.
Ha olyan fajtát szeretnél, amivel nagy valószínűséggel nem kell gyakran dokihoz menni, akkor javaslom, ne ezeket a fajtákat válaszd.
A boston terrier sokkal több mozgást igényel, mint egy mopsz vagy francia bulldog.
A mopsznak tényleg nagyon hullik a szőre, de együttműködőbb, mint a francia bulldog. Mindkettő elég beteges fajta, de ha olyan helyről hozod, ahol egészségügyi garanciát is kapsz mellé, akkor kétlem, hogy annyira sok gond lenne vele.
Szerintem a mopsz kiváló kutya kevésbé vagy közepesen aktív, kisgyermekes családoknak.
A macskákhoz nem értek, ahhoz nem tudok hozzászólni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!