Utazhat nagytestű kutya az anyósülésen, ha biztonságosan "ki van kötözve"? :-) Tehát a vezetésben nem tud zavarni.
A két gyerekülés, ami ott van. :)
Na, szóval a legpraktikusabb nekem az anyósülés.
De vajon szabad-e, vagy megb. a rendőr?
A közepes kutyámat sem tudom elképzelni, hogy úgy tudjam rögzíteni az anyósülésen, hogy ne tudjon elérni. Elég ügyesen és rugalmasan mozog. Ha manőverezés közben meglök az tömegbalesetet okozhat (lásd pár napja a híradót)
A rendőr ennél komolyabb dolgokkal sem foglalkozik, ha nem kap rá parancsot
Úgy csináltam, hogy hassal rányomtam a háttámlára, szétfeszegettem a lábait és jó erősen körbetekertem recsegővel.
Sima hám, rövid póráz, ami az üléshez lett rögzítve. Kényelmesen ül, de nem sok a mozgáslehetősége.
Egyébként elül, mint a befőtt.
Ha jól tudom, annál a balesetnél a kutya megnyalta a gazdit, aki erre elrántotta a fejét, a kormánnyal együtt.
Az én gyerekeim zaklatnák a kutyát, az meg boldog lenne. Menne a visongás, a kicsi (3 év) próbálná rávenni, hogy az ölébe ugorjon az 1 éves amstaff, a nagy (7 év) meg "nevelné" a kicsit, én pedig üvöltöznék.
Kipróbáltuk, 20 m után visszafordultunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!