Milyen gyakran fürdessem a 10 hónapos labradoromat?
Persze hogy nincs baja. Az én kutyámnak sem volt amikor 7 hónapos volt! Aztán lett, állandóan korpás, hullik a szőre, fénytelen és egy pillanat bepiszkolódik! Hogy miért? Mert kicsi voltam amikor kaptam és nem tudtam mit kell vele csinálni és állandóan fürdettem!
Érdekes a többi kutyámmal már nem tettem ezt, és lám! SEMMI szaguk nincs és ha piszkosak lesznek egy idő után lepereg róluk! Pedig kint laknak és imádnak játszani, főleg birkózni...
Istenem miért nem vesztek plüss kutyát!? A kutya az egy állat! Jó hogy van illata (attól mert neked nem tetszik még nem biztos hogy az bűz). Kutyaparfüm?? Szerencsétlen állat mi az valami próbabab vagy kisgyerek?? Ha nem tetszik akkor ne legyen kutyátok. Ennyire már nem lehet mindent megváltoztatni az állatokon. Nem igaz hogy szegényt nem hagyjátok hogy KUTYA legyen! Ráadásul munkakutyák, vadászkutyák, pásztorkutyák! Nem holmi kis idegbeteg ölebek akik kozmetikushoz járnak meg kiállításra minden hétvégén hanem igazi munkakutyák! Sosem hallottam még hogy a tenyésztők minde hétvégén megfürdetik az ilyen munkakutyákat mielőtt kiállításra viszik. Etgy jó munkakutya szőre ami még természetes nem úgy mint az ölebeké, magától tisztul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!