Okozhat ez valami bajt?
Mondjuk ha kutyus ezt szokta meg, akkor ezt szokta meg,én nem változtatnék,de te kutyád.
Ha már mindenképp át akarsz állni,azt lassan és fokozatosan tedd,a kutyagyomor sincs acélból.
Nem gond. Mi találtunk egy kiskutyát, amit 3 évesre tippelt az orvos. Megtartottuk, de nem tudom miket evett a régi gazdinál. Kíváncsi lennék, mert érdekes ízlése van, pl a halakat szereti nagyon, ezért azt gondolom horgász lehetett a régi gazdája. Én meg főleg csirkével etetem, azt veszek sűrűbben. Ritkán kap halat is, de amikor van hal, akkor ugrál és bezsong teljesen és kétpofára zabálja. A csirkét meg csak úgy megeszi normálisan. A tápra rá se néz, azt csak akkor hajlandó enni, hogyha 3 napig nem kap semmi mást, mert úgy a harmadik napra már megéhezik annyira, hogy tökmindegy mit rakok elé, mindent megesz. Na de képes 2 napig kivárni, hogy hátha kap mást, így reménykedik.
Van egy másik kutyám is, amit meg én neveltem fel, az megeszi a tápot, és mindent megesz amit a szájába adok, az nem ilyen válogatós.
A kicsi kutya amúgy sokszor felidegesít, hogy elé rakom a kaját és elkezd ott kényeskedni, vagy egyszerűen otthagyja a kaját, bemegy a szobába, aztán a nagykutya odamegy és megeszi amit meghagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!