Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya börzék júniusban?

Kutya börzék júniusban?

Figyelt kérdés

Helyszín

Mikor....stb

2015. ápr. 23. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Ilyenek vannak még? Hát hol vagyunk, a Balkánon...?
2015. ápr. 23. 20:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyenek van még.......
2015. ápr. 23. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha nem válaszolsz a kérdésemre akkor nem kell írni
2015. ápr. 23. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pesten a Petőfi csarnokban szokott lenni.De szánalmas.A szaporított kutyák mellett,ott vannak a mentett verzióik.Szóval elég morbid,szomorú és ijesztő.
2015. ápr. 24. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Keress rá a monori börzére
2015. ápr. 24. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Akumi, Hajdúnánáson minden hónap első vasárnapján szokott lenni kisállatbörze. De inkább haszonállatokat árulnak.
2015. ápr. 24. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen van. A közeli faluban is van egy nagy vásár minden hónap első vasárnapján (ha jól tudom), és borzasztó, hogy mennyi kutya van ott.. :(

Press mind szaporítós. De az emberek többsége roma, és megveszik ócccsóó pénzéééért..:( a másik fele meg azt sem tudja, mi az, hogy jó helyről származó kutya..

2015. ápr. 24. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok helyen vannak kutyusok. Például a Kecskeméti kisállat börzén is szoktak lenni vagy a Lajosmizsei vásárban is láttam jó pár nagy fajta kutyust.
2015. máj. 8. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!