Melyk a legjobb kutyatáp egy 2.5kg-os felnőtt kutyának? ( japán chin)
Figyelt kérdés
Mindenkép valami prémium minőségű száraz tápot szeretnék neki de nem tudom melyk márkát válasszam!2010. febr. 21. 16:12
1/12 anonim válasza:
Acana, Royal Canin, Hill's, Orijen, Taste of Wild, Bio Mill, Pro plan
Ezek nagyon jók:)
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen ezek közül nem tudok dönteni:S
2010. febr. 21. 16:23
3/12 anonim válasza:
Ha az ár nem számít akkor szerintem Taste of wild. Mert kizárólag természetes alapanyagok vannak benne. (bár az Acanában és az Orijenben is) Az én kutyám Acanát eszik, nekünk ez vált be.
5/12 anonim válasza:
Nekem az egyik Hill's- ez eszik, a másik Royal Canin- t. A Royal canin azért, mert abban tudtam venni DIREKT neki valót (tacsi). Én ezekre esküszöm.
6/12 anonim válasza:
Az én kutyám Acanát eszik és nekünk nagyon bevált, először az Adult Dog-ot vettük, most meg a Sport&Agilityt.
7/12 anonim válasza:
Orijen vagy acana.
a hills és Royal tele van szénhidráttal. kicsit nézz utána jobban.
a pro plan nekünk nem jött be, allergiás lett tőle a kutyám.
8/12 anonim válasza:
Vagy vegyél kis kiszereléseket, esetleg ha tudsz, szerezz be termékmintákat, próbálgasd ki, hogy melyik válik be legjobban és melyik ízlik a kutyádnak leginkább. Igazából mindenki másra esküszik ezek közül, Neked kell megtalálnod, nektek melyik a megfelelő.
9/12 anonim válasza:
Ha mindenképpen a legjobbat akarod a kutyádnak, akkor ajánlom az Orijent vagy az Acanát. Magyarországon ma ezek a legjobb ár-érték arányú tápok. Nincs benne szója, felesleges szénhidrát, stb.
A Royal Canin és társai Magyarországon prémium tápnak számítanak, de van bennük szója, búzafélék, stb.
Ajánlom neked ezt az oldalt: [link]
Érdekes, hogy a Magyarországon ajnározott tápok nagyrésze 1-2 csillagot kapott. Az Acana és az Orijen kapott 4-5-6 csillagot.
10/12 anonim válasza:
Én is az Acana rajongók táborát erősítem. Mi minden prémiumot kipróbáltunk, és minden szempontból ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!