Szuka kutya vemhesség idején kapott oltást. A kölyköknek mikor kell elkezdeni az oltási sorozatot?
A kennellel még csak egyszer beszéltem, akkor is csak telefonon, mert külföldön élek, és nagyon sokat kéne utazni, így csak akkor fogok, amikor már elhozom a kutyámat. Pontosan nem tudom, hogy mi az oltás neve, de a lényeg az, hogy amíg a szukája vemhes volt, kapott egy oltást, aminek annyi a lényege, hogy a kölyköknek valamivel később kell/lehet elkezdeni az oltási sorozatot.
Később is KELL, vagy csak LEHET elkezdeni?
Ha ennek következtében később KELL először oltatni, akkor kb. hány héttel az átlag 6-7 hét után?
Lehet. Ez egy kombinált oltás lehetett (inaktivált hatóanyagú), de ezt ma már az állatorvosok többsége nem javasolja. Hogy mennyivel később lehet elkezdeni az oltást ilyenkor, azt nehéz megmondani, de én 7-8 hetes kornál semmiképpen nem várnék tovább, már a szocializáció miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!