Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szuka kutya vemhesség idején...

Szuka kutya vemhesség idején kapott oltást. A kölyköknek mikor kell elkezdeni az oltási sorozatot?

Figyelt kérdés

A kennellel még csak egyszer beszéltem, akkor is csak telefonon, mert külföldön élek, és nagyon sokat kéne utazni, így csak akkor fogok, amikor már elhozom a kutyámat. Pontosan nem tudom, hogy mi az oltás neve, de a lényeg az, hogy amíg a szukája vemhes volt, kapott egy oltást, aminek annyi a lényege, hogy a kölyköknek valamivel később kell/lehet elkezdeni az oltási sorozatot.

Később is KELL, vagy csak LEHET elkezdeni?

Ha ennek következtében később KELL először oltatni, akkor kb. hány héttel az átlag 6-7 hét után?

2015. ápr. 22. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Először hat hetesen kell oltani, majd nyolc hetesen. De az oltási programot fent találod a neten! Az első két oltást és a féregtelenítéseket a tenyésztők szokták intézni.
2015. ápr. 22. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Lehet. Ez egy kombinált oltás lehetett (inaktivált hatóanyagú), de ezt ma már az állatorvosok többsége nem javasolja. Hogy mennyivel később lehet elkezdeni az oltást ilyenkor, azt nehéz megmondani, de én 7-8 hetes kornál semmiképpen nem várnék tovább, már a szocializáció miatt sem.

[link]

2015. ápr. 22. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
Magyarországról megy a kiskutya? mert akkor 3 hónap, és 21 nap után utazhat az uj törvény szerint.
2015. ápr. 22. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
az oltási programját pedig a tenyésztőtől kérdezd meg, mert mindenki másra esküszik.
2015. ápr. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!