Milyen vicces kutyas tevhiteket hallottatok eddig?
Ugye a kutyakhoz mindenki "ert", ugyhogy az utobbi 10 evben, miota kutyazom, rengeteg hulye tevhitet hallottam, de ez a ketto viszi a palmat:
Tinilany oktatja a pasijat a kutyakrol:
"Ha hazorzo kell, vegyetek francia bulldogot! Az olyan kicsi, hogy a betoro nem latja, hogy hol van es ezert nem tud vedekezni ellene."
A masikat a minap hallottam:
"Nem engedem, hogy megpusziljak a kutyamat, mert en nem akarom puszilgatni, de ha egyszer valaki elkezdi, akkor mindig puszikat fog kovetelni es ez elrontja a kutyat."
Ti talalkoztatok ilyenekkel?
Nem szabad húst adni neki, mert attól megvadul.
A komondornak csont nő az agyába, és megtámad mindenkit.
Életében legalább egyszer át kell élnie a szülővé válás élményét, különben depressziós lesz.
Hát nálam durvábbak voltak.
Papám mondta hogy csak akkor fog tisztelni a kutya ha söprűvel ütöd :(
Anyum:Van egy amstaffunk és talán volt 10 hetes amikor 1.látta és apumat felhívta hogy Pitbullom van meg fogja támadni a kislányom :) Azóta apu jön és nincs olyan hogy ne játszana vele egy félórát :)
Favorit nálam okoskodó ismerősöm nézi hogy milyen kutyája legyen erre megszólal hogy a puli megy a komondor ugyan az a 2 csak az egyik mini a másik meg nagy .......sokkot kaptam!!!
Husky: csak akkor husky, ha kék szeme
Pit bull: előtör belőle 2-3 éves korában az ösztön, és kinyírja a másik 2 kutyámat... Ez annyiban igaz, hogy most 2 és fél év körüli a gyepiről hozott pitem, eddig álomkutya volt, mostanában kicsit önállósította magát, kevésbé hallgat rám. Támadni viszont soha senkire nem támad, agresszívan viselkedő kutyákra sem.
Koszi a valaszokat, meg johetnek.
Kispalikee: engem arrol akarnak meggyozni, hogy a kutyam nem nemet juhasz. Fekete-cser munkavonalu es nem lehet meggyozni az embereket, hogy attol, hogy nem ugy nez ki, mint Rex felugyelu, meg igazi nemet juhasz.
Nem baj kérdező, én nem tudom megértetni az emberekkel, hogy az enyém nem skót juhász. Még csak nem is hasonlít :D
Az én kedvencen eddig az volt, hogy ha egyszer jutalomfalatot kap a kutya akkor többé nem fog rám hallgatni, csak ha kaját kap.
1. Ha fekete a kutya szájpadlása, akkor biztos, hogy fajtatiszta.
2. Ha egy fajtatiszta szuka kutya egyszer más kutyával párosodik, akkor már nem lehetnek fajtatiszta kölykei.
és az örök kedvencem:
A kutya a kertbe való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!