SOS! Sarat hányik a kutyám. Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hívjak neki dokit?
Kint voltunk az udvaron, dobáltam neki a labdát, bejöttünk és nagyon lihet azóta és 4x ilyen saras nyálat hányt. Ez normális vagy megnézessem?
2015. ápr. 16. 14:14
3/8 A kérdező kommentje:
Nem etettem sárral, csak ahogy a labdát dobáltam neki, gondolom porosodott a labda stb...
2015. ápr. 16. 14:19
4/8 anonim válasza:
vegyél elő egy nyelvtan könyvet, ahol megtalálható, hogy nincs hányik szó, max hány.
5/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a válaszát, a többi meg huzza le magát a klotyón :)
2015. ápr. 16. 17:08
6/8 anonim válasza:
A meleg s a sok mozgás miatt lehetett... Az enyém ma a kiadós séta után hazafele fehér habosat hányt, szerencsére azóta kutya baja... Ne aggódd túl, ha holnap is lesz tünete, akkor mutasd meg dokinak!
7/8 A kérdező kommentje:
Már minden rendben vele szerencsére. Szerintem is a meleg miatt lehetett, sokat futott aztán hirtelen ivott egy csomó vizet... Köszi a válaszod :)
2015. ápr. 16. 17:33
8/8 anonim válasza:
Amíg a kutya nem veszi rendesen a levegőt futás, stb után, addig ne adj neki inni. Pár csepp mellémegy és kész a tüdőgyulladás. Főleg melegben még a langyos víz is okozhat a felhevült kutyának torokgyuszit , gégegyulladást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!