Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itt mindenki összeszedi a...

Itt mindenki összeszedi a kutyaszart? Nem undi?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz,mivel prémium tápon él és így egészen más a szaga,meg az állaga.Mondjuk ránézésre megmondom,melyik kutya mivel van etetve,a végtermékből,amit kénytelen vagyok más kutyások után összeszedni.Ezért én sem hagyom ott a kutya után,lakott területen.Ha erdőbe,mezőre megyek,néha lazítok.
2015. ápr. 14. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisgyereket naponta akár többször is kivakarni a szarból kb százszor undorítóbb, mégis túléli az emberek többsége :)

Még ha le is szarja valaki a többi embert, legalább a saját érdekünkben célszerű összeszedni a szart a kutya után, mert ugye a legtöbbször a saját lakókörnyezetünkben sétáltatunk, úgyhogy pár nap múlva esetleg mi magunk lépnénk bele. Ennyi esze mindenkinek kéne, hogy legyen, de sajna nincs. Azért egyértelműen javul a helyzet szerintem. Én Csillaghegyen lakom és gyakran járunk a Békásmegyer melletti gáthoz, ott rengeteg kutya van, de a gazdik túlnyomó többsége összeszedi, különben térdig gázolnánk a szarban.

A módszer amúgy, ha esetleg nem lenne egyértelmű a kérdezőnek: a kezedre húzod a zacskót, felmarkolod az anyagot, kifordítod a zacskót és kötsz rá egy görcsöt. Én ilyen tíz literes pipere szemeteszsákot használok már évek óta: [link] Kb 4 forint egy darab és elég nagy, nekem ez kényelmesebb sokkal, mint a kicsi zacskók.

2015. ápr. 14. 22:19
 13/17 bollocks ***** válasza:
52%
Még mindig nem annyira undorító, mint amikor egy temperamentumos gazdi felszedi a kutyád végtermékét, és szétkeni a hátadon.
2015. ápr. 14. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Amikor olcsó tescos és társai táppal etettem, undi volt, annyit sz-tak, mint egy ló és iszonyatos büdöset.

Mióta prémium tápot esznek, csak naponta egyszer van végtermék és nagyon kevés és egész más a szaga.

Gondolom a Barf szerint táplált kutyák még kevesebbet és szagtalanabbat teljesítenek.

2015. ápr. 14. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nemrég vettünk egy lakást, aminek van egy füves, fás, udvara. Ott jövünk be, elmegyünk a fák mellett végig egy kis beton úton. Úgy jutunk a lépcsőházba. Az út állandóan tele van, nagy világosbarna puha kutyaszarokkal.

Lehet hogy a felettem lakó öreg nénié, mert ott láttam egy nagy kutyát, és lehet hogy a néni nem szeret lehajolni, vag ynem is látha a a kutyája összeszarja a fél házat. Nemtudom, lehet hogy nem is az ő kutyája csinálja. Nem láttam még sose, hogy melyik az, viszont elgondolkoztam rajta, lehet hogy egyszer majd kiteszek oda egy táblát, kiírom, hogy szedje össze. Szerencse, hogy este van ott világítás, különben tuti belelépnénk. Na de mindig figyelni kell, hogy hova lépünk. Valaki azért lehet hogy el is takarítja időnként, mert hogy mondjam nem gyűlik, nem lesz egyre több és több, hanem nagyjából mindig hasonló mennyiség van, de látszik rajta hogy mikor friss.

2015. ápr. 14. 23:05
 16/17 anonim válasza:
38%
Mindenki annyira írja, hogy "össze kell szedni, mert így illik". Aztán fogadni mernék, hogy az ezt válaszolók 90%-a nem szedi össze :D :D :D
2017. júl. 18. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Aztán miből mernél fogadni? Hogy te is ekkora bunkó vagy és ebben keresed az önigazolást? Hát tévedsz...
2017. júl. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!