Mikor és miért veheti vissza a tenyésztő a kiskutyát? Esetleg ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Volt egy mentett kutyusom aki meghalt :( a kezelésére sok pénzem ment rá, de nem bántam, sajnos feladta. A fájdalom enyhítése végett tenyészeteket kerestem a fajtájából. Csak érdeklődtem, hogy mennyi egy kutyus stb. Majd egy tenyésztő felajánlotta, hogy ingyen odaad egy picikét. El is mentem megnézni, meg is kaptam. Megírtuk az adás-vételi szerződést, és megkaptam az oltási és törzs könyvét is... Esetleg vissza veheti e azért mert rájön, hogy ebből neki nem volt haszna?2015. ápr. 13. 16:54
1/8 anonim válasza:
Szerzodesszeges eseten, peldaul, ha ivartalanitasi kotelezetseget irt elo, es megszeged.
2/8 A kérdező kommentje:
semmi szerződési feltételt nem szabott, csak adás vételt írtunk, tehát nem voltak kritériumai
2015. ápr. 13. 17:02
4/8 anonim válasza:
Nem hulye, eddig is rajott, hogy nem volt neki a dologbol haszna. Miert most venne vissza? Meg amugy sincs jogalapja erre.
5/8 anonim válasza:
neki az a legnagyobb öröm, ha jó helyen tudja a kölykét. csak akkor veheti vissza, ha nem tartod megfelelően.
7/8 anonim válasza:
Nem,de miért merült fel benned?Ha esetleg szóban megállapodtatok valamiben,azt becsületből tartani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!